| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi mislite li da je forum postao dosadniji,tj.da mu se pogoršalo zdravstveno stanje :) u Croportal.net forumu; nekako mi je u zadnje vrijeme užasno dosadan forum,tako malo se posta,dosta novih članova..sve je drugačije... š... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| fear of the dark | mislite li da je forum postao dosadniji,tj.da mu se pogoršalo zdravstveno stanje :) nekako mi je u zadnje vrijeme užasno dosadan forum,tako malo se posta,dosta novih članova..sve je drugačije... šta vi mislite o tome? ovo s zdravstvenim stanjem foruma se zezam... ali čini mi se kao da forum umire...-u prenesenom smislu, pojedini članovi čak ni ne žele više postati,pozdravljam ih ovim putem... -onda dobivam pm poruke da pređem na drugi forum,člana koji je bannan a nema ni jedan post...wtf... -pa dobivam pm poruke nepoznatih članova i jasno gledam koji im je k... sve je nekako drugačije
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: mislite li da je forum postao dosadniji,tj.da mu se pogoršalo zdravstveno stanje nisam prochital kaj si napisala..jer ima vishe od dvar etka al odgovor je DA..zake je to tak..a chuj..svima se to dogadja..poslje kishe dolazi sunce zansh...tak se kazhe..barem ovdje..al danas je kisha padala i sunce sjalo..stari kazhu da se onda cigani zhene..al kod nas nisu.. tak da neznam..ma bit che bolje valjda...znash prevechj je to juzera |
| |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: mislite li da je forum postao dosadniji,tj.da mu se pogoršalo zdravstveno stanje jao, ima tema koliko vam je forum zanimljiv, ovo je nepotrebno
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| Tagovi: totalno cool |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:29.

sve je nekako drugačije