| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Miss croportala u Croportal.net forumu; Kandidatkinje za miss croportala.Moje oko sokolovo je izabralo ove cure (naravno tu je bio i Žiri koji mi pomagao ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koja cura je miss croportala ? | |||
| DeeDee00 | | 2 | 25.00% |
| Bitcharka | | 3 | 37.50% |
| Crna_8 | | 0 | 0% |
| BlackDevils | | 0 | 0% |
| Kikić | | 0 | 0% |
| Jolie18 | | 2 | 25.00% |
| Lolich | | 0 | 0% |
| Ayanna | | 0 | 0% |
| Marijana07 | | 0 | 0% |
| Ludagljiwa | | 0 | 0% |
| Wjewerica | | 0 | 0% |
| Smedja84 | | 0 | 0% |
| Maca Maradona | | 1 | 12.50% |
| Glasači: 8. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Miss croportala Citat:
![]() i da ajd predstavi taj žiri ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... Zadnji Uredio pajo-patakRi : 17-07-08 u 00:36. | |
| |
| | #6 (permalink) |
| Dr. Gregory House | Re: Miss croportala jolie_18 najbolja uvjerljivo,samo šta je nema na forumu baš i vjeverica mi se dopala ![]() ps.zaboravio dodat skoro,a od onih koje nisu ponuđene mi icegirl samo da je malo starija al i ovak je super ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 17-07-08 u 00:48. |
| |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Miss croportala ima još par nenavedenih kandidatkinja... a nisi rekao tko je činio taj žiri...i ne računaju se glasovi u glavi ![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-07-08
Poruka: 15
![]() | Re: Miss croportala Moglo bi biti puno cura i žena ovdje gore,tako da sam i komisija bili u velikim problemima,nadam se da se cure/žene/mame/bake ne ljutite što nije bila izabrana.Ipak ko u i svakome izbore,i ovdje ima malo kuhinje. Nagrada je iznenađenje ![]() |
| |
| | #10 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Miss croportala Citat:
![]() ja glasam za deedee
__________________ __________________________________________ gggiga says: Zaaaaasto Mandzukic, zaaaasto ![]() | |
| |
| Tagovi: miss |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:34.

i vjeverica mi se dopala 
icegirl samo da je malo starija
al i ovak je super