| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Miss croportala u Croportal.net forumu; bez veze mi je tako ocijenjivati nekoga, svatko je lijep na svoj način... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koja cura je miss croportala ? | |||
| DeeDee00 | | 2 | 25.00% |
| Bitcharka | | 3 | 37.50% |
| Crna_8 | | 0 | 0% |
| BlackDevils | | 0 | 0% |
| Kikić | | 0 | 0% |
| Jolie18 | | 2 | 25.00% |
| Lolich | | 0 | 0% |
| Ayanna | | 0 | 0% |
| Marijana07 | | 0 | 0% |
| Ludagljiwa | | 0 | 0% |
| Wjewerica | | 0 | 0% |
| Smedja84 | | 0 | 0% |
| Maca Maradona | | 1 | 12.50% |
| Glasači: 8. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Miss croportala bez veze mi je tako ocijenjivati nekoga, svatko je lijep na svoj način
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| | #14 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Miss croportala bzvz je anketa, nema pola zgodnih forumašica ![]() Di su cina, lulu, shelby, mama... da ne nabrajam dalje? Odbijam glasat dok se ne uredi anketa ![]() ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-07-08
Poruka: 15
![]() | Re: Miss croportala Istina je da je svatko zgodan na svoj način ili da ima barem nešto sexy na sebi.Malo je takih cura koje nemaju ništa sexy na sebi.Ali ovo je izbor ko izbor.Ako hočeš glasaj,ako nečeš,nema fkre. Problem je taj što se jako dobro znate več ovdje gore,pa vam je i bad napisati,da ne bi bilo zamjera,jer ste ovdje gore jedna velika familija. A ima i takih muškaraca koji se nadaju da če šta dobiti od cura i glume na forumu. |
| |
| | #16 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,984
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Miss croportala Citat:
![]()
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... | |
| |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Miss croportala A na osnovu čega biram najljepšu? Di su slike? Šta bi sada trebao za svaku isklikati pola foruma da iskopam sliku di je najljepša....... A di su sve cure? Možda ako nisu zgodne tebi, jesu nama.........
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| |
| | #18 (permalink) | |
| dežurni spammer XD | Re: Miss croportala Citat:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() | |
| |
| Tagovi: miss |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:13.