| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Miss croportala u Croportal.net forumu; Znam da ih pol fali...ti češ biti nominirana kroz 3 godine Mislim da češ osvojiti titulu ili barem biti ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koja cura je miss croportala ? | |||
| DeeDee00 | | 2 | 25.00% |
| Bitcharka | | 3 | 37.50% |
| Crna_8 | | 0 | 0% |
| BlackDevils | | 0 | 0% |
| Kikić | | 0 | 0% |
| Jolie18 | | 2 | 25.00% |
| Lolich | | 0 | 0% |
| Ayanna | | 0 | 0% |
| Marijana07 | | 0 | 0% |
| Ludagljiwa | | 0 | 0% |
| Wjewerica | | 0 | 0% |
| Smedja84 | | 0 | 0% |
| Maca Maradona | | 1 | 12.50% |
| Glasači: 8. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Miss croportala Citat:
![]() sta si ti pushio?
__________________ Domagoj Kapec 10.12.1989. - 10.9.2008. | Almir Muratovic - Mura 11.9.1987. - 9.9.2008. R.I.P. | |
| |
| | #33 (permalink) |
| Veteran | Re: Miss croportala Nikakvi izbori ljepote ili bilo čega drugoga koji uključuju forumaše se neće održavati na ovakav način, da ih se odabere bez njihovog pristanka i želje da u tome sudjeluju. Ako netko želi birati miss ili mistera foruma ili bilo što drugo neka otvori temu u kojoj će se forumašice i forumaši dobrovoljno prijaviti i onda se može probati organizirati ovako nešto. Tema do daljnjega ![]() i ide u rec bin ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| Tagovi: miss |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:34.

Mislim da češ osvojiti titulu ili barem biti prva pratilja.