Idi nazad   Croportal Forum > Croportal.net > Recycle Bin
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Recycle Bin Raspravljate o temi Moja stranica o Renati Sopek u Croportal.net forumu; Citat: Kristijan je napisao: pa ajde pošalji nam sliku da mi to ocijenimo .... :jaooooo...

Opcije Teme
Star 02-10-04, 21:31   #21 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
Re: yo

Citat:
Kristijan je napisao:
pa ajde pošalji nam sliku da mi to ocijenimo .... :jaooooo

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 03-10-04, 13:53   #22 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,785
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Gogy je napisao:
Citat:
Kristijan je napisao:
pa ajde pošalji nam sliku da mi to ocijenimo .... :jaooooo
:rofl :rofl :rofl
Kristijan je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Star 07-10-04, 02:04   #23 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,510
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Kristijane, već sam ti jednom rekla da neću slati svoju sliku! Boli me kurac šta vi mislite. I by the way, dajte pošaljite jednu pusu mom dečku koji si umišlja da se ja dopisujem s vama. Isuse. ov
mama je offline  
Star 07-10-04, 08:53   #24 (permalink)
Administrator

Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
mama je napisao:
Kristijane, već sam ti jednom rekla da neću slati svoju sliku! Boli me kurac šta vi mislite. I by the way, dajte pošaljite jednu pusu mom dečku koji si umišlja da se ja dopisujem s vama. Isuse. ov
pa kaj je zabranjeno dopisivanje s nama...

Evo ja šaljem pusu tvom dečku, ali još veću pusu šaljem TEBI
Kristijan je offline  
Star 07-10-04, 16:31   #25 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,500
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Citat:
mama je napisala:

dajte pošaljite jednu pusu mom dečku

Citat:
koji si umišlja da se ja dopisujem s vama
Ne, ti se dovikuješ s nama :rofl

Car news & Reviews
Gogy je offline  
Star 07-10-04, 19:40   #26 (permalink)
Administrator

Citat:
Gogy je napisao:
Citat:
mama je napisala:

dajte pošaljite jednu pusu mom dečku

Citat:
koji si umišlja da se ja dopisujem s vama
Ne, ti se dovikuješ s nama :rofl

evo na sve ovo ja odgovaram ovako:

:rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
Kristijan je offline  
Star 22-10-04, 22:49   #27 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,510
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Ok, napravila sam novi forum, posjetite stranicu, sve će vam onda biti jasno. Pusa!
mama je offline  
Star 15-12-04, 22:26   #28 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-07-04
Poruka: 431
PS2MASTER je zabranio reputaciju

Jel ste vidli onaj poster Renate Sopek sa bocom šampanjac međ nogami u Globusu? Kupujem!!!
Star 15-12-04, 22:32   #29 (permalink)
Administrator

Citat:
PS2MASTER je napisao:
Jel ste vidli onaj poster Renate Sopek sa bocom šampanjac međ nogami u Globusu? Kupujem!!!
nisam vidio....daj link
Kristijan je offline  
Star 15-12-04, 22:40   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 19-07-04
Poruka: 431
PS2MASTER je zabranio reputaciju

Na linku Globusa nemaš niš, moraš kupit Globus, ak je oš videt.

Ma videl sem je na reklamama na tv-u.

Tagovi: moja, renati, sopek, stranica

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113