| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Moja stranica o Renati Sopek u Croportal.net forumu; Citat: PS2MASTER je napisao: Na linku Globusa nemaš niš, moraš kupit Globus, ak je oš videt. da baš sam sada ... |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 19-07-04
Poruka: 431
![]() | Re: yo Citat:
Boca čeka da eksplodira.
__________________ De je bačva, tu je pipa, ko sumnja, nek popipa. Nemre se cenit roba, ak se ne proba | ||
| |
| | #34 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 19-07-04
Poruka: 431
![]() | Re: yo Citat:
Mislim da će joj se svideti ona bela pena.
__________________ De je bačva, tu je pipa, ko sumnja, nek popipa. Nemre se cenit roba, ak se ne proba | ||
| |
| | #38 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: yo Da vidjela sam...Mislim da to uopće nije fer, ali neću se svađati, nije mi to tako bad. Ali kad si već stavio slike koje sam ja skenirala mogao si barem zahvaliti, ali nema veze. Ionako ti ništa ne znači moje loše mišljenje o tebi. Ako hoćete vidjeti Globusov i Klikov kalendar možete ih pronači na stranici jer sam i ovaj put ja glupača izdvojila novac da bih skenirala i da bih ih netko ukrao. Ali nema veze. Dobro je... |
| |
| | #40 (permalink) | |||
| Administrator | Re: yo Citat:
Citat:
zašto imaš loše mišljenje o meni? Citat:
| |||
| |
| Tagovi: moja, renati, sopek, stranica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:14.