Join the club..
Raspravljate o temi MRZIM NARODNJAKE! u Recycle Bin forumu, dio Croportal.net foruma; Prvi koji je bez grijeha neka baci kamen! Za vrijeme iskorištavanja crnih ljudi from AFRICA nitko nije niti slutio u ...
Join the club..
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
1.ne sviđa mi se što si nick napisao velikim slovima
2.ne sviđa mi se pristup temi, ima puno ljepših načina za neku temu razradit, nije dovoljno samo skupiti glasove ovdje, nema efekta...
3.nepotrebno mi je pjevačice nazivat droljama, makar to neke i bile, ne bih se spuštala...
4.tema kao tema mi se ne sviđa, a uvod u temu mi se osobito ne sviđa...
5.mrziti nešto??? Još mi samo reci da si redovan nedjeljom na misi...
Što je pisac htio reći? Ni ja ne volim cajke pa se tako ne ponašam.....![]()
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Ma zar je bitan njegov post? Nis pametnog, i ovak i onak..
No, dobro, samo cekam kad ce nam izbrisati ovu temu..
I was a child and she was a child,
In this kingdom by the sea:
But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..
Agness, nisam nedjeljom na misi, a opet jesam vjernik. Ovog momenta (istini za vilju pomalo i pripit), spreman sam se i ispričati onom djelu žena koje sam uvrijedio dijelom mojeg izlaganja jer nerazmišljajuči dovedoh sebe u neizglednu situaciju radi svojeg jezika. Mislim da On najbolje zna koliko ja volim žene i koliko je moj put pravedan dok kao suradnik sindikalnog sustava pokušavam i vjerujem, da će se status žene u ovoj napaćenoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu i poprtaviti!
A ti Agness pokušaj se držati pravog puta i ništa ružno ti se u konačnici "priče" ne treba dogoditi.
Vjerujem da si se i ti svako večer kao 16- ogodišnje dijete molio dragom Bogu, ili bilo kome da ti i to večer poštedi život, jer sutra je novo primirje pa ćeš imati prilike poslušati nove stvari, a i škola (srednjika) krene u 9. mjesecu.
.................krenule su. ali rakete iz VBR-a...................
...........pratiš me..............?![]()
Temu bih i sam mogao izbrisati, ali nažalost nemožeš izbrisati
činjenicu da moje riječi bole samo zato jer ...JA SAM BIO TAMO... VIDIO... i kao malo dijete strahovao... radi čega? Da mi sad po svim kafanama zavijaju cajke!? Evo tebi za ljubav obrisat ću svojih 19 godina života, kako bi tebi bilo lakše oko srca! rrrrrrrrrrrrrrrrrrr delete completed!
Evo ovako...
Bila je potpuno ista tema samo pod drugim naslovom, otprilike "klub protiv cajki/narodnjaka".
I tema je s razlogom zatvorena, jer njeni postovi, kao upravo i ovi gorenavedeni nisu imali nikakve veze s naslovom teme, ona je bila samo sredstvo prepucavanja.
Dakle, ti uopće ne pišeš o narodnjacima kao muzici.
Ako želiš to, imaš temu već otvorenu pa piši tamo zašto ti se ta MUZIKA sviđa/ne sviđa.
Za bilo kakve rasprave u ovakvom kontekstu imaš podforum POLITIKA.
rec bin