Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

MRZIM NARODNJAKE!

Raspravljate o temi MRZIM NARODNJAKE! u Recycle Bin forumu, dio Croportal.net foruma; Prvi koji je bez grijeha neka baci kamen! Za vrijeme iskorištavanja crnih ljudi from AFRICA nitko nije niti slutio u ...

Banned
    Datum registracije
    28-03-08
    Starost
    36
    Poruka
    33
    Liked
    0 times

MRZIM NARODNJAKE!

Prvi koji je bez grijeha neka baci kamen! Za vrijeme iskorištavanja crnih ljudi from AFRICA nitko nije niti slutio u što će se njihova muka razviti. Mene su kao dijete "tukli" priglupi osvajači koji u svom jadu neuspješe zadržat niti ono što smatrahu svojim u konačnici. Ako je i to konačnica.
    Neka baci kamen onaj koji je poput izgubljenog djeteta strahovao za svoj život dok je odašiljač u Baranji prestao odašiljati našu TV,a na ekranu zajaučiše razne daredandare na ćirilici! Ma okrenuli smo mi antenu ka Papuku i tom odašiljaču, no jebeš okretanje antene kad ti neko preko razglasa poručuje da se predaš pa zatim nastupaju hitovi naših cijenjenih izvođača- drolje cece, drolje nede, drolje dragane, i raznih drugih drolja... Ma imamo mi i naših drolja koje u cijeloj zbrci počeše mjaukati na narodnom melosu, a ne možeš ih niti kriviti za to jer i one se moraju prilagoditi situaciji
    (koja nadam se- proći će kao i dijareja) nebi li zaradili koju kunu više. UOSTALOM SVI KOJI ME MRZE ŠTO JA OVDJE NA ISTOKU MRZIM SMEĆE OD NARODNJAKA NEKA MI POŠALJU SVOJE MIŠLJENJE O TOME!!!!!!!!!
    PREDNOST IMAJU NARAVNO ISTRA, MEĐIMURJE, ZAGREB, LIKA I MOJE KOMŠIJE ISTOČNA SLAVONIJA ALI NA KRAJNJEM ISTOKU! ............................

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Re: MRZIM NARODNJAKE!

Join the club..
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

prof. Foruma Avatar od korisnika Agness
    Datum registracije
    21-02-08
    Poruka
    1,916
    Liked
    6 times

1.ne sviđa mi se što si nick napisao velikim slovima
    2.ne sviđa mi se pristup temi, ima puno ljepših načina za neku temu razradit, nije dovoljno samo skupiti glasove ovdje, nema efekta...
    3.nepotrebno mi je pjevačice nazivat droljama, makar to neke i bile, ne bih se spuštala...
    4.tema kao tema mi se ne sviđa, a uvod u temu mi se osobito ne sviđa...
    5.mrziti nešto??? Još mi samo reci da si redovan nedjeljom na misi...

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Što je pisac htio reći? Ni ja ne volim cajke pa se tako ne ponašam.....

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Akademik Foruma Avatar od korisnika vibica
    Datum registracije
    27-05-07
    Starost
    7
    Poruka
    4,972
    Liked
    1 times

Ma zar je bitan njegov post? Nis pametnog, i ovak i onak..

No, dobro, samo cekam kad ce nam izbrisati ovu temu..
    I was a child and she was a child,
    In this kingdom by the sea:
    But we loved with a love that was more than love - I and my Annabel Lee..

Banned
    Datum registracije
    28-03-08
    Starost
    36
    Poruka
    33
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Agness Pogledaj Poruke
    1.ne sviđa mi se što si nick napisao velikim slovima
    2.ne sviđa mi se pristup temi, ima puno ljepših načina za neku temu razradit, nije dovoljno samo skupiti glasove ovdje, nema efekta...
    3.nepotrebno mi je pjevačice nazivat droljama, makar to neke i bile, ne bih se spuštala...
    4.tema kao tema mi se ne sviđa, a uvod u temu mi se osobito ne sviđa...
    5.mrziti nešto??? Još mi samo reci da si redovan nedjeljom na misi...
    Agness, nisam nedjeljom na misi, a opet jesam vjernik. Ovog momenta (istini za vilju pomalo i pripit), spreman sam se i ispričati onom djelu žena koje sam uvrijedio dijelom mojeg izlaganja jer nerazmišljajuči dovedoh sebe u neizglednu situaciju radi svojeg jezika. Mislim da On najbolje zna koliko ja volim žene i koliko je moj put pravedan dok kao suradnik sindikalnog sustava pokušavam i vjerujem, da će se status žene u ovoj napaćenoj zemlji seljaka na brdovitom Balkanu i poprtaviti!
    A ti Agness pokušaj se držati pravog puta i ništa ružno ti se u konačnici "priče" ne treba dogoditi.

Banned
    Datum registracije
    28-03-08
    Starost
    36
    Poruka
    33
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
    Što je pisac htio reći? Ni ja ne volim cajke pa se tako ne ponašam.....
    Vjerujem da si se i ti svako večer kao 16- ogodišnje dijete molio dragom Bogu, ili bilo kome da ti i to večer poštedi život, jer sutra je novo primirje pa ćeš imati prilike poslušati nove stvari, a i škola (srednjika) krene u 9. mjesecu.
    .................krenule su. ali rakete iz VBR-a...................
    ...........pratiš me..............?

Banned
    Datum registracije
    28-03-08
    Starost
    36
    Poruka
    33
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke
    Ma zar je bitan njegov post? Nis pametnog, i ovak i onak..

No, dobro, samo cekam kad ce nam izbrisati ovu temu..
    Temu bih i sam mogao izbrisati, ali nažalost nemožeš izbrisati
    činjenicu da moje riječi bole samo zato jer ...JA SAM BIO TAMO... VIDIO... i kao malo dijete strahovao... radi čega? Da mi sad po svim kafanama zavijaju cajke!? Evo tebi za ljubav obrisat ću svojih 19 godina života, kako bi tebi bilo lakše oko srca! rrrrrrrrrrrrrrrrrrr delete completed!

mrzitelj Avatar od korisnika Servant
    Datum registracije
    05-11-05
    Starost
    24
    Poruka
    5,786
    Liked
    97 times

Evo ovako...
    Bila je potpuno ista tema samo pod drugim naslovom, otprilike "klub protiv cajki/narodnjaka".

I tema je s razlogom zatvorena, jer njeni postovi, kao upravo i ovi gorenavedeni nisu imali nikakve veze s naslovom teme, ona je bila samo sredstvo prepucavanja.

Dakle, ti uopće ne pišeš o narodnjacima kao muzici.
    Ako želiš to, imaš temu već otvorenu pa piši tamo zašto ti se ta MUZIKA sviđa/ne sviđa.

Za bilo kakve rasprave u ovakvom kontekstu imaš podforum POLITIKA.

rec bin

Lajkaj nas na Facebooku