| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Odlicna i pouzdana zarada uz BUX u Croportal.net forumu; Znam da mislis da je ovo vjerojatno smece i glupost ali molim te procitaj ovaj post do kraja. Registriraj se ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 22-02-08 Godina: 19
Poruka: 2
![]() | Odlicna i pouzdana zarada uz BUX Znam da mislis da je ovo vjerojatno smece i glupost ali molim te procitaj ovaj post do kraja. Registriraj se preko ovog linka ---------------- na sajt i moci ces za neko vrijeme dizat postene pare! Znam da mislis da je glupost,mislio sam i ja...sve dok mi susjed nije dobio 300 $ na ra?un neki dan! notworthy Sad sam ja krenuo! sunny registriras se preko gore spomenutog linka i napravis acc Nakon sto se registriras imas opciju surf ads u kojoj imas ponudenih 15-tak linkova za sajtove na kojima moras provesti 30 sekunda i svaki ti sajt donosi 1 cent.Ako ti to izgleda malo pogledaj ovo: svaki dan stisnes na 15 oglasa,to je dnevno 15 centi.Ako u mjesecu svaki dan kliknes 15 oglasa mjesecna suma ce ti biti 4.5$.Ako 12 mjeseci svaki dan odvojis 6-7 minuta za otvaranje tih oglasa godisnja suma ce ti biti 54$! Dobra stvar je sto to nije jedini nacin zarade jer kad se logiras na bux stranici pod svojim nickom u my stats imas link koji dajes drugima da se registriraju preko njega i ako stave tvoj nick pod referal ti ces dobiti za svaki njihov klik na oglas jos 1 cent!To nas dovodi do racunice da,ako imas 20 korisnika koji su se registrirali preko tebe i redovno klikcu na oglase,godisnja zarada ti se poveca za dodatnih 1080$! Zato odvoji dnevno 10 minuta i postani bogatiji bez ikakvog rada! ------------------ kad god zelis podignuti svoj novac[iznad 10 $ kada skupiš],samo se registriraj na AlertPay i digni novce Zadnji Uredio Joks : 28-02-08 u 10:47. |
| |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:49.