| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi PETICIJA u Croportal.net forumu; evo jedna peticija protiv uklanjanja cenzure sa slika , zakaj se nemre stavljat slike cijele zenske osobe na forum nego se ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | PETICIJA evo jedna peticija protiv uklanjanja cenzure sa slika , zakaj se nemre stavljat slike cijele zenske osobe na forum nego se pi... more prekrit, pa to nije niti prikazivanje seksualnog cina niti nekaj brutalno za vidjet, i vidio sam kroz ovo vrijeme da ima jos ljudi koji djele isto misljenje pa rekoh da skupim potpise, mozda upali ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: PETICIJA Uzalud vam trud svirači ![]() Nekad bilo a sad se samo spominjalo. Ovo je pristojan forum ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #3 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,132
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | E, oko ovoga su se davno vodile velike polemike, ali što bi rekao sahasa, uzalud vam trud svirači....može letvom preko leđa, al' da joj se pikica ne vidi dok te mlati...... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,080
![]() ![]() ![]() | Re: PETICIJA pas mater, a nis probat cu za koji mjesec opet ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD |
| |
| | #7 (permalink) |
| Purger | Re: PETICIJA Ma ne bi mu ni glasanje pomoglo ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| Tagovi: peticija, potpisi, ukidanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:26.