| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi PITANJE ZA CURE-Visoki dečki u Croportal.net forumu; Cure šta mislite o visokim dečkima?Od 195- 205 i više. Ja imam 203 (košarkaš naravno) jel vam ... |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PITANJE ZA CURE-Visoki dečki Citat:
, to je bolesno visoko![]() ![]() ![]()
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something | |
| |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-08
Poruka: 32
![]() | Re: PITANJE ZA CURE-Visoki dečki S obzirom da sam dosta visoka, meni je to odgovarajuća visina. Volim se osjećati sitnom pored dečka... Što, naravno, nije čest slučaj...
__________________ Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes. |
| |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-03-08 Lokacija: Negdije u Istri Godina: 27
Poruka: 881
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PITANJE ZA CURE-Visoki dečki pa ne mora ti dečko imati 203 da se osjecas sitnom, ja imam 188 i mislim da je to sasvim dovoljno....
__________________ If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something |
| |
| Tagovi: visoki decki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.

, to je bolesno visoko
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something