| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Pomognite mi!!!!! u Croportal.net forumu; Neki od vas su mi rekli da mi je dobro nasilu krenuti na dečka, a neki su rekli da je ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-05-08 Lokacija: Zadar
Poruka: 45
![]() | Neki od vas su mi rekli da mi je dobro nasilu krenuti na dečka, a neki su rekli da je to ludost, pa vas zato molim da mi dadete nekoliko savjeta kako da dobijem taj slatkiš za sebe!!!! Molim vas!!!! Pročitajte moju temu kameno srce u Usamljenim srcima i drugu temu ovdje: jedini način da ga... Please HELP MEEEEEEEEE!!!! btw JA VAM SE NEZNAM PRAVILNO KORISTITI S OVIM PA SE NEMOJTE LJUTITI!!!! ![]() Zadnji Uredio Vona : 23-07-08 u 19:59. |
| |
| | #2 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pomognite mi!!!!! popricaj s njim, ako nista nema od toga pisi kuci propalo, ne mozes nekoga siliti na nesto sto ne zeli ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Pomognite mi!!!!! Kao što si i sama rekla...već si otvorila temu i možeš tamo nastavit tražit savjete... Ova je totalno nepotrebna ![]() REC BIN....
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:21.