| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Poslovna ponuda network marketing u Croportal.net forumu; http://www.vito007.magic-gold.com/v3/default.asp Ovako, ja sam partner u tom dioničkom društvu iz Amerike ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Poslovna ponuda network marketing http://www.vito007.magic-gold.com/v3/default.asp Ovako, ja sam partner u tom dioničkom društvu iz Amerike od 12.07.2005. Ako Vas interesira molim Vas kontaktirajte me na e-mail: "vito007@magic-gold.com" ili na mobitel koji je na toj stranici kao kontakt telefon. Moje ime je Ladislav Orlović. Ili možete pitat ovdje pod ovu temu, rado ću Vam odgovorit na sva vaša pitanja i kolko to bude moguće ovako preko postova. Hvala! |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-09-05 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,164
![]() | Re: Poslovna ponuda network marketing Čuj stari, lanci sreće su protutnjali Hrvatskom '84-'86(Happy Line, piramide i sl.) i mnogi su ostali kratkih rukava. Nema lake zarade bez rada, stoga prestani ljudima prodavati demagogiju... |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Administrator | Re: Poslovna ponuda network marketing Citat:
| |
| |
| | #6 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Re: Poslovna ponuda network marketing Lol kakav lanac sreće Kakve veze ovo ima sa lancima sreće. Halo 3 miliona reganih u svijetu. halooo Binarni sistem haloo. Timski rad. Internet. Druženje. Zarada. To je magic gold. Ovo je više zajebancija neg neki posel lol. Lanac sreće, lol. Vidim da ste još u kamenom dobu. Sad ćete počet pričat MLM, životno, piramida koja je zabranjena i kažnjiva itd. Ljudi u zabludi ste. Nemojte bježat od prilike, uhvatite je i proučite. Ako stalno pazite, nikud ne dolazite, stalno ste na istom mjestu. Eto to Vam savjetuje čika dez. Ajd nek mi netko kaže zašto se nebi regali u magic? Jedina loša stvar je što taj novac koji zaradite možete isti dan potrošit kad ga zaradite |
| | #8 (permalink) |
| Administrator | Re: Poslovna ponuda network marketing Da bi ste postali partner, morate kupiti jedan web-centar za 20$, tri web-centra za 60$, sedam web-centara za 140$ ili 15 web-centara za 300 dolara, dodatno plaćate još 10 dolara pristojbe za registraciju. Pristojba za registraciju se plaća jedna po partneru bez obzira na količinu centara. Plaćate ju jednom pri uključenju i nikada više! zakaj da ti ovo platim, ne kužim |
| |
| Tagovi: marketing, network, ponuda, poslovna |
« jacks 6
|
Tko je bio brz??? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:27.