Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Pravila u spavacoj sobi - golf pravila

Raspravljate o temi Pravila u spavacoj sobi - golf pravila u Recycle Bin forumu, dio Croportal.net foruma; 1. svaki igrac mora navuci svoju opremu za igru 2. vlasnik rupe mora odobriti igru na terenu 3. za razliku ...

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika macor
    Datum registracije
    11-11-07
    Starost
    24
    Poruka
    2,684
    Liked
    0 times

Pravila u spavacoj sobi - golf pravila

1. svaki igrac mora navuci svoju opremu za igru

2. vlasnik rupe mora odobriti igru na terenu

3. za razliku od otvorenog golfa, poanta je ubaciti stap u rupu, a loptice zadrzati vani

4. za efektivniju igru stap/stapovi trebaju biti cvrsti - vlasnicima terena je dozvoljena provjera cvrstine stapa prije nego sto igra pocne

5. vlasnici terena zadrzavaju pravo ogranicenja duzine stapa da bi izbjegli ostecenja u rupi

6. poanta same igre je iskoristiti koliko god je potrebno pokreta da bi vlasnik terena bio zadovoljen - nemogucnost da se ovaj cilj ostvari moze voditi oduzimanju dozvole za igru na terenu ubuduce

7. smatra se nesportskim ponasanjem zapocinjanje igre cim stignes na teren - iskusniji igraci ce obicno odvojiti vremena da se dive terenu, i obratiti ce posebnu paznju na dobro osmisljena ispupcenja

8. igracima se ne preporucuje da se vlasniku terena spominju drugi tereni na kojima su igrali ili na kojima trenutno igraju - poznato je da povrijedeni vlasnici sa vremena na vrijeme iz ovog razloga prilegnu ostecivanju igraceve opreme

9. igracima se preporucuje da ponesu opremu za slucaj kise, cisto radi svoje zastite

10. vlasnici terena su odgovorni za odrzavanje grmlja u neposrednoj okolini rupe kako bi omogucili bolji pogled za postavku i prilaz rupi

11. igracima se preporucuje da zatraze dozvolu prije nego sto pokusaju igrati na zadnjoj rupi

12. spora igra je preporucljiva ali je pozeljno da igraci budu spremni da ju ubrzaju, ako nista barem na krace periode vremena, ako vlasnik to zatrazi

13. smatra se odlicnim uspjehom ako se ista rupa odigra vise puta u jednom mecu...

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Re: Pravila u spavacoj sobi - golf pravila

Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Akademik Avatar od korisnika pajo-patakRi
    Datum registracije
    25-11-07
    Poruka
    3,665
    Liked
    4 times

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,150
    Liked
    494 times

Bilo već

rec bin
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

Lajkaj nas na Facebooku