| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Preporučite mi dobre komedije za pogledati u Croportal.net forumu; ajde mi preporučite neke dobre komedije za gledati, ali da su novije nači 2004 i 2005 godina... |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Preporučite mi dobre komedije za pogledati ma pogledaj neke od srpskih filmova, npr. Mrtav 'ladan, Mala noćna muzika, Munje, Maratonci trče počasni krug...jesu stariji al šta ćeš. imam i ovaj novi srpski "Balkanska braća" al nisam ga još gledo
__________________ I krv svoju za bijelo-plavu boju Kohorta Osijek |
| |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Preporučite mi dobre komedije za pogledati Da li netko od vas zna kako se zove onaj srpski film gdje na kraju neki lik "uči" robota plivat i viče "Dišiiii, maši rukama i nogama" Muzika ide "Svemirci svemirci, svemirci su krivi za sve" Nemam pojma kak se zove film a tak bi ga opet htio gledat, predobar film
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| |
| | #5 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Preporučite mi dobre komedije za pogledati Tak se zove? Ne vjerujem ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Preporučite mi dobre komedije za pogledati Trebo si onda reć: "Preporučujem ovu komediju...." Ma šalim se, samo nisam skužio kom si odgovaro ![]()
| |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,865
![]() | Re: Preporučite mi dobre komedije za pogledati E, ljudi, ''Mi nismo anđeli 2'' ...znači, drugi nastavak...ima u videotekama....film je predobar
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| |
| Tagovi: dobre, komedije, pogledati, preporucite |
« The Man 2005
|
omen 2006 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:25.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje