| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Prodajem WoW Account u Croportal.net forumu; Pozdrav svima, prodajem svoj WoW acc, imam par likova ispod lvl 50 gore al necemo o tome, altovi su samo ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-07-08
Poruka: 2
![]() | Prodajem WoW Account Pozdrav svima, prodajem svoj WoW acc, imam par likova ispod lvl 50 gore al necemo o tome, altovi su samo xD Imam pristojnog lvl 70 prot warra na Twilight's Hammeru, u dobrom sam guildu (ako me nisu vec kickali jer ne igram neko vrijeme, al mislim da nisu), taman su poceli raidat sunwell pred koj dan. Warr se zove Swordplay pa ga pogledajte na armoryu ako ste zainteresirani. Ima i nes fury geara jer sam ga dobivao za offspec. Uglavnom, cjena po dogovoru, nista previse, tek toliko da se rijesim accounta ![]() Slobodno mi sibnite mail na b.ball-junky@hotmail.com ako vas zanima. Laters |
| |
| | #4 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prodajem WoW Account ovo ce ti moderator u rec bin ![]() tako da otvori tamo novu, al tesko ces tu prodat acc, imas bas wow forume malo pronjuskaj ![]() znam jer sam i ja nedavno proda acc napokon se odvazija na taj potez ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:22.