| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Selma Bajrami - Ljubavi jedina u Croportal.net forumu; Selma Bajrami Ljubavi jedina Ljubavi jedina, volim te dodji sto prije, vrati se tuzna sam bez tebe ti si mi ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Selma Bajrami - Ljubavi jedina Selma Bajrami Ljubavi jedina Ljubavi jedina, volim te dodji sto prije, vrati se tuzna sam bez tebe ti si mi sve znas li da za tobom umirem Ljubavi jedina, volim te dodji sto prije, vrati se negdje daleko ti si sad njen znas li da za tobom tugujem Ref. O kako cu ja kroz zivot sama u dugim nocima o kako cu ja bez tvojih dodira, tvoga mirisa u suzama, u mukama neka sam zauvijek prokleta ako si sada u tudjim rukama Ljubavi jedina, volim te dodji sto prije, vrati se tuzna sam bez tebe ti si mi sve znas li da za tobom umirem Ref. 2x U suzama, u mukama neka sam zauvijek prokleta ako si sada u tudjim rukama |
| |
| Tagovi: bajrami, jedina, ljubavi, selma |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Selma Bajrami - Kakvo tijelo Selma ima | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 26-10-05 21:38 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:48.