| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi skidanje sala u pubertetu u Croportal.net forumu; (ovakav thread admin il moder mi zbriso zato kaj sam ga stavio u Ljepota i Zdravlje ,nisam znao da ima ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-09-07
Poruka: 33
![]() | (ovakav thread admin il moder mi zbriso zato kaj sam ga stavio u Ljepota i Zdravlje ,nisam znao da ima jos i rekreacija pa eto)Ovako,zanima me kakvo je optimalno skidanje sala u pubertetu s tim da vozim na tjedan više od 10 sati bicikl,znaci po danu oko 2-3 sata svaki dan il drugi...(i dal ima to kakvo veze s pubertetom - potrosnja kalorija i masnoća). Svi mi kažu da nemam salo a ja znam da imam jer rijetko ko nema XD a je zelim bit jedan od njih ko nema ...mislim nemam ja puno...vidi mi se six pack al ne onolko kolko zelim ![]() unaprijed fala DJ Ruxion ![]()
__________________ No brain.....no pain |
| |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,267
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skidanje sala u pubertetu Nije obrisano nego je prebačeno u temu u koju spada, a ovu sad će pobrisat Tema ti je ova Trbušni mišići:kako ih dovesti u red Prva tema ti je o trbušnim mišićima, što znači da uopće ne gledaš, a i imaš gore tagove. Pročitaj tu temu i još neke u kojima je već sve fino opisano. Imaš jedan cijeli podforum o rekreaciji, pa malo čitaj, a ako se tebi neda to je tvoj problem
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 26-04-08 u 07:05. |
| |
| Tagovi: salo pubertet |
« NARODNJACI NA DVDu
|
ups »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:36.

,nisam znao da ima jos i rekreacija pa eto)