| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Slavica Cukteras - Ne gledaj me u Croportal.net forumu; Slavica Cukteras Ne gledaj me Kad ti kazem da je kraj znas da lazem jer ja nemam snage za to ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Slavica Cukteras - Ne gledaj me Slavica Cukteras Ne gledaj me Kad ti kazem da je kraj znas da lazem jer ja nemam snage za to kad me slazes da me volis da mi ovo srce slomis ti si stvoren za to ubij me kad si me vec ranio neka izgori vatra sto si palio Ref. 2x Ne gledaj me kada prolazis kraj mene kao da me nema ko da ne postojim Ja sam samo luda sto patim zbog tebe i umirem al ne prestajem da volim Zaljubljena ljubav dise na usnama jos mi pise poljubi me i opet tebe nema stojim ludo srce jos se boji da ne izgubi se ubij me kad si me vec ranio neka izgori vatra sto si palio Ref. 2x |
| |
| Tagovi: cukteras, gledaj, slavica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Slavica Cukteras - Za mene kraj je kraj | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 26-10-05 21:46 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
| tech citati | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 09-03-05 22:46 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:28.