| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Star Wars I. II, III, IV, V, VI u Croportal.net forumu; Star Wars: Episode I - The Phantom Menac Código:... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Purger | Star Wars I. II, III, IV, V, VI Star Wars: Episode I - The Phantom Menac Código:
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 27-01-07 u 19:52. |
| |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Re: Star Wars I. II, III, IV, V, VI Ima ko titlove za ovo? Tražio sam svuda,niti jedni mi ne odgovaraju..tj za EPISODE 1 mi treba ![]()
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 |
| |
| | #4 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Star Wars I. II, III, IV, V, VI pa i one koji ne odgovaraju u pluginu za titlove premotas naprijed ili nazad za x milisekundi
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-06 Lokacija: Sjeverni Jadran Godina: 24
Poruka: 189
![]() | Re: Star Wars I. II, III, IV, V, VI Citat:
. Di je taj plugin ![]()
__________________ http://dashofer.webzarada.com/affili...a_aid=8e2ca474 | |
| |
| | #6 (permalink) |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Star Wars I. II, III, IV, V, VI u DirectVobSubu u propertisima, jezicak Timeing, pa pod delay stavis vrijeme u milisekudma (+ ako titlovi kasne ili - ako titlovi brzaju) u ffdshow u propertisima pa Subiteles pa delay na isti nacin a naravno sve to moze i divx-g400
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve |
| |
| Tagovi: iii, star, wars |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Star Wars - Ost collection | k-fLiP | Glazba | 0 | 04-06-06 14:18 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:44.

. Di je taj plugin