| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi stavljanje slika u Croportal.net forumu; Ja sam nova na forumu i dosad nisam pokušavala stavljati slike jer mi nije bilo tak važno,al ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-07-07 Lokacija: Zagorje
Poruka: 122
![]() | stavljanje slika Ja sam nova na forumu i dosad nisam pokušavala stavljati slike jer mi nije bilo tak važno,al treba i to naučiti.Za sve vas koji također ne znate to raditi evo jedan topic(malo mjesta) gdje možete vježbati.Ak ide,super;ak ne ide-nema veze.Vježbom do savršenstva! ![]() Shot at 2007-07-05
__________________ Ambicija je glup izgovor za nedostatak smisla za lijenost. |
| |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: stavljanje slika Postoji tema gdje je objašnjeno kako se stavljaju slike na forum - Upload slika na CP i postoji dio foruma koji je predviđen za kojekakva testiranja i vježbanja - http://www.croportal.net/forum/test/ - tako da je ova tema nepotrebna ![]() ![]() rec bin
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| Tagovi: slike, upload |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:40.