| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi T.Henry se vraca u Premiership? u Croportal.net forumu; Navodno je bivši napadač Arsenala već rekao Barçinom treneru Franku Rijkaardu da se želi vratiti u Englesku kako bi š... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | T.Henry se vraca u Premiership? Navodno je bivši napadač Arsenala već rekao Barçinom treneru Franku Rijkaardu da se želi vratiti u Englesku kako bi što više vremena provodio sa svojom kćerkom. Francuz je na Camp Nou stigao prošlog ljeta ali je nezadovoljan konstantnim igranjem na poziciji lijevog krila na kojem Rijkaard inzistira. "Ako dobijemo konkretnu ponudu tada ćemo razgovarati s igračem. Nismo otvorili izlazna vrata za Henryja, ali ih svakako nismo ni zatvorili", službeno je priopćenje Barcelone. Ukoliko zaista napusti Barcelonu, najvjerojatnije odredište Henryja mogao bi biti London, ali ne Arsenal nego Chelsea. Roman Abramovič spreman je odriješiti kasu za ljetna pojačanja, a ostaje za vidjeti da li je Henry voljan zaigrati za ljutog rivala njegovog nekadašnjeg kluba. Za Henryja su interes pokazali i Manchester City i Newcastle. Bolje da se vrati je sredina u kojoj je on naucio i u kojoj igra najbolji nogomet je Premiership,a ne Barcelona
__________________ popit... ![]() jer... ne moze ona bit toliko ruzna koliko ja mogu bit pijan... |
| |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 2,137
![]() ![]() | Re: T.Henry se vraca u Premiership? mislim da nije potrebno ovarat temu za svaki moguci prelazak koji je jos samo kalkulacija... ... a ja bi htio da dode u Chelsea... posto Drogba odlazi...![]()
__________________ |
| |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 31-07-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 2,137
![]() ![]() | Re: T.Henry se vraca u Premiership? e... jesi ti dobro??? ![]() poruke ti nemaju smisla... jedino ak pricas na Uzbekistanskom... mozda nekaj vezano za moj predhotndi post znaci... al ja i mnogi drugi ne svacamo tvoju poruku... btw. vidjet ces da ce ti tema propast.... ![]()
__________________ |
| |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,575
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: T.Henry se vraca u Premiership? Tema nema smisla kao ni poruke ovoga koji ju je otvorio...
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:51.