| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Thompson - Volim Te u Croportal.net forumu; Thompson Volim te Volim tvoj smijeh kad u oku, zlatnik ko da imas o, zar je grijeh sto ponekad dok ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Thompson - Volim Te Thompson Volim te Volim tvoj smijeh kad u oku, zlatnik ko da imas o, zar je grijeh sto ponekad dok te gledam zamisljam da te skidam Sve je tako jednostavno kao more, dan i noc dok uz mene se privijas mazno znam ljubav je to, ljubav je to Ref. Tebe je lako voljeti kao disati zrak i svaki tren sa tobom je nebeski dar tebi je lako pjevati pogadjati sne nikom na svijetu nije bilo lakse reci volim te I kad me ne diras kolas mi kroz vene i kao neka plava rijeka, sva strujis, strujis kroz mene Ref. |
| |
| Tagovi: thompson, volim |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Selma Bajrami - Ne mogu da te volim | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 26-10-05 21:40 |
| Elma Sinanovic - Volim te | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 24-10-05 21:22 |
| Ceca - Volim Te | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 24-10-05 21:17 |
| Microsoft Windows 2000 arhitektura | Kristijan | Recycle Bin | 0 | 21-10-05 16:17 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:16.