| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Trade Narodnjaka u Croportal.net forumu; imam dosta narodnjaka na DVdu skinutih s pinka...slika super a pjesme su iz razdoblja 2001-2005...dakle i ovo ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Trade Narodnjaka imam dosta narodnjaka na DVdu skinutih s pinka...slika super a pjesme su iz razdoblja 2001-2005...dakle i ovo najnovije od seke..JK..mile kitic..brena..ceca..indira..dragana..tanja savic i ostale zvezde granda,..neke su i za prodaju pa se javite na mail..ali radije bi se mjenjao ukoliko imate nesto od JK-Brene ili cece na DVD..ili VHS naravno... LEPA BRENA -KOMPILACIJA ON NE VOLI ME LEPA BRENA -NOVOGODIŠNJI SHOW 2002 LEPA BRENA - PINK NASTUPI #1 LEPA BRENA - PINK NASTUPI #2 LEPA BRENA - PINK NASTUPI #3 LEPA BRENA - NEDJELJNI RUCAK 2004 & 2005 I SAV TAJ PINK 2005 LEPA BRENA -INTERVJUI 2003-2005 LEPA BRENA -ALKA I DAMAR INTERVJUI LEPA BRENA -KONCERT TAŠMAJDAN 1994 LEPA BRENA -OKRECES MI LEĐA 1986 LEPA BRENA -KONCERT BRCKO 2004 LEPA BRENA -KONCERT 1985 LEPA BRENA -VJENČANJE SA BOBOM 1992 LEPA BRENA -ZAM SPOTOVI 1994 CECA-VIDEOKOMPILACIJA SPOTOVA INDIRA KONCERT U BEOGRADU 2004 KARLEUŠA SHOW 2005 CECA SHOW 2005 CECA BUDVA KONCERT 2005 1. brena – alibaba 2. zorica minić – kuća putujuća 3. jovana – njemu osmeh, meni suze 4. zoran vanev – nedam brate 5. željko joksimović – 9 dana 6. tijana – jača od sudbine 7. dragana – ljubav za heroje 8. srđan – tebi moja mazo 9. luna – godine lude 10. željko joksimović – vreteno 11. dragana mirković – danima 12. marina živković – carica lavica 13. dara bubamara – ja neću da ga vidim 14. baja – bacila me u očajanja 15. leontina – jedna od 100 16. dara bubamara – mogu bez tebe 17. brena – što je bilo bilo je 18. saša popović – svetom putujem 19. jami – daj mi samo jedan dan 20. vesna zmijanac – na tebe liče svi 21. brena – što je bilo bilo je 22. željko samardžić – ako odeš 23. ok bend – zvao bih drugare 24. vesna zmijanac – šta znače ovi sni 25. jami – zove me sudbina 26. brena – ljubav je 27. zorica minić – mala žena 28. dragana mirković – oči pune tuge 29. dara bubamara – bilo je proleće 30. indira i alen – lopov 31. jami – divlja mačka 32. olja karleuša – žene lavice 33. dara bubamara – sve devojke 34. keba – zašto te nema 35. medeni mesec – ivana 36. sneki – konačno tvoja 37. dara bubamara – ljubavi odlaze 38. jami – nije ljubav čaša vode 39. medeni mesec – golim rukama 40. medeni mesec – dal si me volela NARODNE DVD-2 1. brena – voleo ne voleo 2. jami – ne otvaraj staru ranu 3. brena – alibaba 4. moja si kazna i robija 5. buba miranović – nema više ljubavi 6. maja marijana – il me ljubi ili ubi 7. željko šašić – dobra si mi 8. željko šašić – 8. dan u nedelji 9. baja – boja tvojih očiju 10. viki – ti si ono što sam htela 11. sale i zlata – u znaku ljubavi 12. aca i biljana – e neće moći 13. brena – što si mala mršava ko grana 14. pjevaljski tamburaši 15. anica milenković – pogodi me strela 16. jami – ljubavnik bez ljubavi 17. goca – poslednje zbogom 18. indira – otišao si 19. jami – dozvoli 20. vesna zmijanac – malo po malo 21. verica – da tebe nema 22. biljana – odsada pa nadalje 23. brena – golube 24. suzana jovanović – lagala bih 25. đogani – to nije to 26. dragana mirković – neću pokajanje 27. željko šašić – senka 28. neda ukraden – boli boli 29. neda ukraden – nisam bilo tko 30. brena – što si mala mršava ko grana 31. dragana – hladna kao santa leda 32. neda – što sina nisam rodila 33. dragana i hari – imam te a ko da nemam te 34. brena – evo zima će 35. neda – proud mary 36. jami – pomozi bože 37. vesna rivas-dugi li su drumovi 38. brena – pomračenje sunca NARODNE DVD-3 1. dragana mirković – sama 2. jana – ostavi mi drugove 3. dara bubamara – neka pukne 4. joksimović – rintam 5. joksimović – 9 dana 6. saša matić – kad ljubav zakasni 7. indira – ko je ona žena 8. snežana savić – sama sam jača 9. suzana jovanović - oči oči 10. brena – gde si ti 11. indira – živote budi drug 12. anica milenković – budi miran 13. neda ukraden – bilo gde 14. brena i nino – makedonska 15. marija rakić – đavola sam tražila 16. indira – imali su pravo 17. mina i jelena – duet 18. brena – ja nemam drugi dom 19. brena – takve i bog čuva 20. jovana – ti si još tu 21. indira - da kamen zaplače 22. brena – sve mi dobro ide osim ljubavi 23. brena – sve mi dobro ide osim ljubavi 24. brena – otvori se nebo 25. brena – nemogu da te prebolim 26. šaban – otkad te nema 27. da mi kupiš male minđuše 28. hej što nismo braća sudbini 29. toše – čija si 30. željko šašić – oprosti nemogu 31. halid – častio bi sve jarane 32. jelena karleuša live megamix 33. keba – zašto te nema 34. jami – zažmuri 35. maja marijana - zadnji voz NARODNE DVD-4 1. dara – jače 2. karleuša – manijak 3. karma – ako odeš 4. karleuša – moj dragi 5. neda – zora je 6. goca – dostana 7. noć i dan – kao dijamant 8. joksimović – vreteno 9. neda – život sam promjenila 10. neda – gdje god bio 11. indira i alen – lopov 12. luna – luda 13. mile – kraljica trotoara 14. dara – polje jagoda 15. maja – laži me 16. vera – bluza 17. brena – crna kafa 18. dragana – sama 19. neda – zavičajna 20. joksimović – vreteno 21. lepa lukić – naslednica 22. joksimović – amajlija 23. sneki – jovo nanovo 24. tijana – duge noge 25. neda – nisam bilo tko 26. jami - dođi pa me ljubi 27. ana bekuta – 2 suze Fali dio popisa!!! 28. funky g – kao legenda 29. luna – da me ljubiš noćima 30. jami – srce kao kofer 31. danijel – živimo za noć 32. jami - dođi pa ljubi 33. karleuša – manijak 34. dragana – dolina kestenova 35. baja – ginem NARODNE DVD-5 1. neda – život sam promjenila 2. sneki – majko 3. zorica b – težak život 4. džej – vozi vozi 5. dragana – još si drag 6. nataša – mali signali 7. dragana – sama 8. mina – moj lepi 9. jelena b – ljubavi moja 10. željko – varnice 11. slađa – svake noći 12. goca lazarević – vidovdan 13. željko – karavan 14. brena – luda za tobom 15. brena – pomračenje sunca 16. nataša – gubim tlo 17. luna – mrzim 2002 18. mira š . – ja pred tobom 19. mira š. – kamen 20. maja – uzmi me 21. dara – nosit ćeš me na duši 22. danijel - spasi me od tuge 23. zdravko čolić – okano 24. željko – vreteno 25. dragana – dušu si mi opio 26. severina – virujen u te 27. maja nikolić – moram biti njegova 28. maja nikolić – napustio si sve 29. maja nikolić – loša mala 30. željko – drska ženo plava 31. brena – alibaba 32. danijel – koga sada lažeš 33. željko – 9 dana 34. jovana – još si tu 35. kitić – zlato srebro 36. snežana đurišić – linija NARODNE DVD-6 1. ceca – lepotan 2. trik fx – spasi me 3. keba – imao sam 4. dragana – kako čeznem 5. enix 6. nada obrić – voljela sam 7. karleuša live 8. zorana – ti nisi tu 9. brena – glamour interview 10. karleuša – radoznala 11. karleuša – zar ne? 12. goca – samo ti i ja 13. cana – imam dokaz 14. m.mesec – krili smo ljubav 15. karleuša – samo za tvoje oči 16. gala – kazna 17. sneki – starija lukavija 18. nada i jašar – dušmani 19. sneki – jovo nanovo 20. snežana – da mi tebe nije 21. jovana – pevaj srce 22. luna – dal je moguće 23. sneki – ako ako 24. karleuša – gili gili 25. đogani – zovite mi ga 26. aca lukas – koma 27. selma – živa zdrava 28. gala – biće dana 29. mira – bezdušan čovek 30. ceca – dragane moj 31. beklavac – ti kraj mene imaš sve 32. romana – venera 33. ceca – zabranjeni grad 34. ivan – dvesta na sat 35. medeni mesec – ljubi i nepitaj 36. selma – svi ste isti Fali kraj popisa! NARODNE DVD-7 1. brena – ja nemam drugi dom 2. brena – dama iz londona 3. sneki – teško nama 4. vesna z – netko pravi 5. jami – virus prevare 6. vesna z – prokleta žena 7. neda ukraden – nebo iznad nas 8. vesna z – da budemo noćas zajedno 9. dragana – zagrli me majko 10. brena – prokleti zlatnici 11. vesna z – da budemo zajedno 12. jovana – ne zaboravi me 13. sneki – varao me dragi 14. jami – dal bi ti priznala 15. sneki – majko mati 16. goca t – konobarice 17. trikfx-još si dzoker u rukavu 18. brena – mile voli disko 19. jelena karleusa megamix 20. jovana – sudnji dan 21. vanessa – veran čovek 22. brena – lagarija 23. dragana – ostani 24. jami – da bi ti priznala 25. indira – da kamen zaplače 26. željko šašić – neka oči mi uzmu 27. brena – učenici 28. viki miljković – glavom u zid 29. jovana – ruža 30. dara – neverujem 31. indira i alen – lopov 32. ja nisam kriva 33. sneki – muzika i mladost 34. brena – zaželi sreću drugima 35. jovana – sutra drugu ženi 36. dara – ne ljubiš me 37. željko šašić – ona je priča 38. dragana – kojom gorom NARODNE DVD-8 1. xenia – mene ne zanima 2. sneki – moram da te napijem 3. dara – kad bi tebe vratila 4. vesna – kraljica tuge 5. sneki – prođe voz 6. biljana jevtić i aca – duet#2 7. dara – oči kao tvoje 8. keba – megamix 9. dara – svi su tu 10. džej – toliko propao 11. zoran vanev – tempirana bomba 12. isti igrači 13. toše proeski – noćas / eurovizija 14. jami – tako tako 15. dragana – nemam milion sudbina 16. neda – ništa više od toga 17. živim, ne ljubim 18. brena – ti me podsećaš na sreću 19. toše proeski 20. ena – kolena 21. ceca – izgubljeni grad 22. jelena k – mercedes 23. ceca – 39.2 24. olja karleuša – žene lavice 25. mikan – odlazim 26. željko šašić – telo žene 27. dara – ne zaboravi 28. indira – zašto tako naopako 29. ceca – kuda idu ostavljene 30. mikan – ljubi me neznam za stid 31. jovana – sve podseća na nju 32. goca b – iz godine u godinu 33. seka a – što je bilo bilo je 34. ceca – lepotan 35. dragana m – o-na-na-na 36. jelena k – beovizija NARODNE DVD-9 1. maja i ceca- otrov 2. taša – idu danju noću 3. brena – perice moja merice 4. indira – moj živote dal si živ 5. toše – čija si 6. lepa lukić – kraljica pesme 7. nives C – na kolena 8. dragana m – danima 9. ceca – bruka 10. ceca – nagovori 11. knez – da je neko drugo vreme 12. keba – ostavi me 13. viki – mariš li 14. taša – oko plavo 15. željko j – gazi brate 16. magazin i esma 17. gori srce u grudima 18. romana – da sam znala 19. crno oko duboko 20. željko j – lane moje 21. ceca – beograd 22. viki miljković – ovog vikenda 23. keba – boli me 24. indira – moj živote 25. era ojdanić – otoman 26. neda i trio gušt – zapjevajmo 27. dodirni me ramenom 28. neda – ljubavi žedna 29. twins – mali mrav 30. brena – miki mićo 31. karleuša – manijak 32. karleuša – moli me 33. karleuša – za tvoje oči 34. goga sekulić 35. vanessa – moja stvar 36. seka – što je bilo NARODNE DVD-10 1. mina – stariji čovjek 2. brena – crna kafa 3. karleuša – moj dragi 4. karleuša – manijak 5. jovana – gen za ljubav 6. vesna - što ostane kad padnu 7. jovana – grom me udari 8. zorica minić i riki 9. brena,zana,tijana,leontina mix 10. olja karleuša – sudbina 11. slađa – svake noći 12. karleuša – manijak rmx 13. leontina – crna haljina 14. dragana – poslednje veče 15. seka – da sam muško 16. viki miljković – zašto 17. karleuša – ludača 18. jana – pevajte mi 19. jovana – volim te 20. goca tržan – konobarice 21. viki miljković – ti si pravi 22. dejan – zauvek leđa mi okreni 23. goca tržan – korak do dna 24. bata zdravković – još jednu turu 25. seka – što me diraš 26. dara – iz dana u dan 27. jovana – dižem ovu čašu 28. jovana – ništa me ne zanima 29. viki miljković – srce kaži 30. goga – gubim kontrolu 31. trix – dal sam ti značila 32. severina – virujen u te 33. ok band volele ne volele 34. brena – voleo ne voleo NARODNE DVD-11 1. beklavac – laži me 2. indira – pocrnena burma 3. dragana – poslednje veče 4. vera matović – varaju tvoje oči 5. vesna zmijanac – tanko svileno Fali dio popisa 6. izolda – anđele čuvaru 7. ana nikolić – dok se ljubiš s njom 8. zana – rezervacija 9. trix fx – crno ili belo 10. romana – overen 11. duck – javljam se 12. eleonora barudžija – društvo staro 13. ana nikolić – januar 14. danijel – zvezde će padati 15. ok band - oko mene lete sve 16. maja nikolić – moram biti njegova 17. toše proeski – kose da ti diram 18. magazin i esma 19. dragana – plači zemljo 20. jana – robinja 21. toše proeski – čija si 22. toše – ne gledaj mi u dlanove 23. ok band – princ i princeza NARODNE DVD-12 1. gordana – neda meni nana 2. baja – ljubavnik na duge staze 3. duck – nove sise 4. gordana lazarević – dule duško 5. nataša đorđević – nedaj me 6. seka – crno i zlatno 7. marta savić – na pusto ostrvo 8. sandra – javi se petak je 9. talija – greška 10. moka – sipajte mi vina 11. haris – ja bi samo s tobom 12. nataša đ – neću da plačem 13. kasandra – naša ljubav 14. ćira – dado 15. ana bekuta – ma što baš ti 16. brena – perice moja merice 17. nataša – željna ljubavi 18. nino – nisi jedina 19. eleonora barudžija – da mi je 20. željko joksimović – mini koncert 21. baja – nisam kriv što sam 22. karleuša – pa naravno 23. dara – zaboravi me 24. jovana – original 25. brena – sanjam 26. seka – balkan ovaj nastavak je jos u izradi pa sorry sto je popis ovakav s greskicama željko joksimović-prva si priznala karleuša-ludača zeljko joksimović-amajlija twins-gde si bila kad je grmelo LEPA BRENA-SANJAM ceca-plan b ceca-neću dugo suzana mančić-jedna od milion emina-mesec dana bit ces rana CECA MARAKANA KONCERT-45min- aca lukas-licna karta aca lukas-koma vanessa-ranu na ranu pike-u prolazu seka aleksic-crno i zlatno-live seka-ko da sutra ne postoji-live karleusa i dejan-nesmem da se zaljubim u tebe tijana-zemlja mojih snova toše-cija si dragana mirković-tamo gde je milo moje sanja đorđevic-za inat rođena nada topcagic-od vikenda do vikenda ćana-ti baraba a ja slaba anica-sad ili nikad romana-sto je moje moje je anica-ko da bese juce ######nada-okani se kafane### ######igor-dan u nedelji### ćana-ko su lazni a ko pravi stevan-ti nisi znala za decaka sanja-za inat rođena bojan-kasno je da se menjam ####nada-ćero moja mila### sanja-na mojoj strani kreveta ćana-nedaj me na silu sani-koga ostavljas #####slavko-ni prvi ni zadnji#### ok bend-casa srece dragana-kroz sljivike i livade dragana i ira iz colonije!!! #####valentino megamix### ######nada -kuda cu#### VHS #23 #####dragana-cvet ljubavi### knez-navika #####tony-blago onom ko te ima### romana-nikada i zauvek slavica-zivot mi oduzmi stoja-zena starija luna-milion dolara zeljko i merlin-supermen neda ukraden-drugu prosi dara bubamara-vero nevero romana-mene ti boris rezak-anđeo ceca -beograd ok band-volele ne volele osman hadzic-ti mene ne volis ######magazin-ne tice me se#### sako polumenta-punomoć LEPA BRENA I HARIS MEGAMIX!!! hanka paldum-slavit ces dan stoja-dijamanti natasa bekvalac-navika je to ana nikolic-atena dragana-prsten beki bekić-boja mastila #####seven up-bilo kad bilo gdje### joksimović-habanera anan nikolic-hocu da te gledam gloria-samo jednaom #####zorana-sto imam moc### leontina-dođi u 5 do 5 ####buba miranović-crni petak### stoja i đani-oprosti mi dara bubamara-iz dana u dan ###samardzic-kad umrem ja### ####magazin -neka te boli### hanka paldum-skim si takav si ####LEPA BRENA LIVE TUZLA ti si moj greh### ceca -pepeljara dragana-trag u vremenu taša-idu karleuša -trauma mix dragana-cvet ljubavi koktel bend-grmi seva tijana-zemlja snova ####buba miranović-ironija### ####nina i merlin-ti si mene### louis-sretna ces zivjeti ###zvezde granda-uvek se ruzno desava### ceca-devojko vestice bekuta-vreme je sanja-poruci pesmu s imenom mojim MIRA SKORIĆ_BATA_SNEZANA SAVIĆ_IMITACIJE!! blizanci-samo jednu zelju ####ciribuciriba!?#### ####goca i enes begović### LEPA BRENA I DZEJ LJUBAVNE IGRARIJE karleusa-nesmem da se zaljubim u tebe ana bekuta i keba-ima vremena voditelji pinka-cik pogodi voditelji granda-ritam pitam dara bubamara-kosava sa dunava neda-kao opsjednuta darko-ako odes suzy-ja nemam snage ćira-puna dusa tebe verica serifovic-losa godina karleusa-slatka mala ćira-trazim nacin da prebolim vesna zmijanac-kunem se zivotom suzy-nemam snage šemsa-boli me sejo kalac-dali si voljela blizanci-kad moja nisi seka-sta ce mi usne karleusa-nisi u pravu karleusa-ide maca nives celzijus-na koljena #####gold-devojka mog druga#### ######emir-mačomen##### karleusa-nisi u pravu zorica brunclik-jer ti suzy-gresnica bekuta-stranci ######ćira-puna dusa tebe#### crni-kazi vazi zvezde granda sa borom drljacom i erom ojdanicem-DUEL karleusa-nisi u pravu ceca-vazduh koji disem-live ceca-necu da budem ko masina-live ceca-zamalo da otkinem-live no name-eurosong 2005 slavica-navikla bojan-s prijateljima na stol jovana-senka sanja-kako mi je posle tebe ćira-zabaranicu suzama jovana-izvestaj ceca-gore od ljubavi ####bojan-krio sam##### ceca-trula višnja ######'''-farsa##### indira radic-nisam sumnjala bekuta-nisam rođena da zivim sama goga sekulic-po zakonu zoran vanev-ni amerika suzana mancic -kapetane moj zoran vanev-juzna pruga ####za pet puno baruta##### ######kasandra-ne verujem#### seka-balkan remix medeni mesec-zdravo reko stoja-dijamanti karamela-krivi tvoj sasa matic-pozlata stoja -dijamanti dragana -trag u vremenu trik fx-u vanrednom stanju medeni mesec-zao mi je zao #####sasa matic -suza izdajica#### seka-ko da sutra ne postoji suzana mancic-zazmurit cu neda-nisam ti ja bilo tko dara bubamara -polje jagoda seka-crno i zlatno stoja-zena starija LEPA BRENA GRAND FINALE HAJDE DA SE VOLIMO seka-ko da sutra ne postoji bojan-rođendan dragana-fobija tijana-ona to zna stoja-zena starija seka-ko da sutra ne postoji pike-u prolazu #####viktorija-rat i mir##### #####bata-da je kaznim#### seka-oci plave boje tasa stoja-dijamanti ######pike-sretni dom##### goca trzan-haljina vlatka pokos i deen-poljubi me dragana.fobija ######tose-lady#### #####joksimovic-live##### ana nikolic-sretan mi ne dolazi ceca-volim te ceca-dragane moj ceca-zadrzacu pravo svoje halid-prvi poljubac bekuta-ma sto bas ti baja-vreliko je srce moje LEPA BRENA MILE VOLI DISKO samardzic-9 hiljada metara LEPA BRENA MAČE MOJE indira -zmaj sako polumenta-prijatelji braco kumovi dara bubamara-volela bi viki-srce moje mina i dzej-ko titanik goca bozinovska-neodoljivo indira i nino-bez tebe necu ceca-beograd mikica bojanic-ranjen orao selma bajrami-zena sirena mira skoric-nije to kazna seka-crno i zlatno ######mitar miric-okreni se ljubavi####### indira-bio si mi sve reni-varaj posteno sandra-halucinacije seka-sto je bilo bilo je ceca-volim te joksimovic-leđa o leđa bina-ne govori ceca- nevaljala osman-ti mene ne volis #######goca bozinovska-magije##### indira-koreni viki-bajadera seka-oci plave boje LEPA BRENA IMAM PESMU DA VAM PEVAM ćira-drugovi su pili pa se napili LEPA BRENA PERICE MERICE ceca-idi dok si mlad splavovi nino-otrov i med bojan-tebi je lako otići amadeus-dođe mi da okrenem te DEEN i funky g-ja imam nekog zoran vanev-bilo je leto goca bozinovska-svaka je dobra seki turkovic-zivim jana-koje li su boje njene oci LEPA BRENA TAKVE I BOG CUVA -spot sneki-caki cale LEPA BRENA NEKOM DRUGOM DECU PRAVI -spot biljana-bogatas karleusa-dijamante ceca-ederlezi sanja-janje umiljato jami-susna je godina jami-kriva drina code-neka svira stvar ######đogani-stop##### ######nekako s proljeca#### buba-kao kockar karleusa-zovem se vesna i dino-jorgovani ceca-nije monotonija ####vogue-ne budi se zoro### vesna zmijanac-jorgovani ceca-nije monotonija vogue ne budi se zoro marina-san za jedan dan ceca slavkovic-sve #####leontina -ti stalno mislis o njoj#### nema te-dragana biljana i aca ceca -idi dok si mlad jovana-idi idi branka-ozeni me ceca-kukavica ####đogani-vrela noc#### ceca slavkovic-cas te ima cas te nema karleusa-zovem se keba-idem idem karleusa-dijamanti ######bata-samo zdravlja#### jami-zazmuri jovana-nisi moj sneki-davorike dajke LEPA BRENA JA NEMAM DRUGI DOM- jovana-reci mi tugo snezana savic-varalica mira skoric-luda sam neda-navikla sam ja na lose zoran vanev-nedam brate #####bata-crna lepotica##### LEPA BRENA STO JE BILO BILO JE LEPA BRENA TI SI MOJ GREH era ojdanic-domacine ziveli LEPA BRENA GDE SI TI seka-e da sam musko viki-u mom kraju svi se momci zene goca trzan-konobarice joksimovic-tanana LEPA BRENA DAMA IZ LONDONA bekuta-zeman goca trzan-ni na zemlji ni na nebu LEPA BRENA LUDA ZA TOBOM indira-vrata su ti otvorena dragana-prokleta dara bubamara-tvoje oči jami-dozvoli vanessa-opaninaninaj snezana đurisic-srecan nisi haris i zeljko-prolaze BRENA ALIBABA BRENA DAMA IZ LONDONA BRENA LUDA ZA TOBOM olja karleusa-zene lavice viki-crno na belo LEPA BRENA CIK POGODI dragana-poslednje vece vesna zmijanac-posle svega BRENA EVO ZIMA CE jovana -greska medeni mesec-udri mujo BRENA LUDA ZA TOBOM indira-otisao si indira-hej zivote budi drug jovana-kajes li se indira-kafana neda-umrecu ako ode vesna-na tebe mi lice svi dara bubamara-kolacici dara bubamara-ne brini neda-noćima nisam spavala keba-imao sam keba i bekuta -duet sandra-nevreme seka -crno i zlatno-spot indira-ti si covek usnija-ja sa juga ti sa severa dragana -nema te nema TOŠE PROESKI KONCERT-30 min marta savic-pusto ostrvo goca bozinovska-u najboljim godinama saban saulic-samnom spavas njega sanjas indira-moj zivote indira-zmaj seka-ko da sutra ne postoji indira-tetovaža bekuta-brojanica sneki-ruzica malena halid-castio bi sve jarane nova godina-par pjesama di su svi skupa LEPA BRENA NOVOGODISNJA nova godina-svi zajedno #####brena pesma narodna##### ceca -bruka ok band-oko mene lete svi JELENA ROZGA PJEVA LEPU BRENU!!! jana-proci ce sve ######ceca -budva live##### gordana lazarevic-umetnik u ljubavi natasa đorđević-privjesak mitar miric-spijuni su među nama goga filipović-moja ruza ana nikolic-vatra mag-ako si je cele noći indira-moji koreni #####miroslav ilić-daj zapevaj##### snezana savic-dosla na red bora drljaca-stari vuk indira-moj zivote LEPA BRENA POZELI SRECU DRUGIMA goca bozinovska-nema leka jami- sto nisam musko karleusa-moli me ceca -tacno je joksimovic-poludecu neda-ako svijes gnjezdo suzana mancic-usne ko greh karleusa-manijak remix dragana-evo dobro sam xenia-neven ceca-nagovori passage-sudit cu ti ja #####mikan kozomara-oči mi sklopi##### mile kitić-zemljotres #####ana bekuta-kralj pionoci prosjak zore### talija-lazemo se u troje natasa đotrđevic-da zaboravim mile kitić-svi su tu ceca-crveno neda ukraden i slovenka neka goran vukosic-zavodljiva #####keba-benzedini i martini##### #####goca bozinovska-nisi mogao nista### seka-oci plave boje jovana-e da mi je njena pamet seka-crno i zlatno karleusa-nisam luda #####vesna zmijanac-dok je mene bice njega###nije cjela seka-ko da sutra ne postoji suzana jovanovic-pomoli se bogu indira-ti si covek marina perazic-soba 23 vanessa-cocek cocek tijana -rođen da budes moj LEPA BRENA PARISKI LOKAL keba i tasa--tata i kci mix LEPA BRENA PERICE MERICE toše-life -evrovizija ana nikolic-vatra lane moje -spot vesna -dok je mene bice i njega biljana-maturski rastanak zoran-momak ipo zoran-monika harmonika tose-life eurosong live lane moje eurosong live moby dick-protiv zakona tasa-idu danju nocu zoran-da mi platis viki-ovog vikenda eleonora barudzija-otrov i med snezana-za tebe slobodna biljana jevtic-neka brza pjesma zoran vanev viki-maris li-spot vanessa-moja stvar jovana -ja te jos volim dara-sebicna-spot seka-tvoja devojka seka-dođi i uzmi me sasa-ko teljubi ovih dana dara-tvoj bi platila dug slavica i tanja GRAND DUEL olja-opasno muski olja-tvoje oci olja-jos ceca 39.2 crni-covek u crnom viki-obelezena sasa-sad je kasno dara-sebicna-smetnje bojan-volecu te zauvek seka-kap parfema seka dođi i uzmi me olja opasno muski maja marijana kad ljubav mrvi viki-mahinalno seka-tvoja devojka-spot dara-mojih 5 minuta ceca-trula visnja netko da me podseti na nas jovana-u tvome telefonu zvezde granda mix tanja i darko dara i viki GRAND DUEL seka-iskoristi moje mane đogani-ozeni me BRENA I DZEJ -ČIK POGODI seka-tvoja devojka jovana-telefon blizanci i sasa GRAND DUEL natasa-nije za mene blizanci-otkada tebe nema verica serifovic-kao nova đani-dlanom o dlan bojan-uzmi ili ostavi suzy-moj mili jovana-flert crni-lazno predstavljam slavica-kraj je kraj STOJA I JK GRAND DUEL olja-ljubavne terapije olja-ljubavne terapije KEBA I HALID GRAND DUEL karleusa-upravo ostavljena olja-ljubavne terapije verica-date ljubav izdala neda-biser laznog sjaja karleusa-ide maca oko tebe neda-oci tvoje govore rade-zavedena tanja-tako mlada dara-ovo nece izaci na dobro maja marijana-2005 dara-bez milosti |
| Tagovi: narodnjaci |
« Predobra Mala
|
Coca Cola »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:35.