| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Turnir u Pro evolution soccer 4(PS2) u Croportal.net forumu; Turnir će se održati 27.12.2004.,ponedjeljak,na Ferenščici sa početkom u 13:00,prijava po sudioniku ... |
| | Opcije Teme |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Turnir u Pro evolution soccer 4(PS2) E da sam bliže doš bi vas sve rasturit u PES-u! ov Iako nemam plejku 2 al rasturam kod bratića... ja sam na plejki jedinici igro ISS dan i noć pa pro evolution soccer 2 dan i noć, pa PES3 dan i noć pa na kompu PES3 dan i noć, sad kod bratića perem stalno kad god stignem četvorku... može se reć da sam se usavršio... U prosjeku sam spavo 4 sata tak kad sam to igro... BTW jel ima ko PES4 za komp
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-07-04
Poruka: 431
![]() | yo Citat:
Veliš da imaš komade za ispravit, sad bi još markiral sa sata radi turnira, nemre, ispravi komade.
__________________ De je bačva, tu je pipa, ko sumnja, nek popipa. Nemre se cenit roba, ak se ne proba | |
| |
| | #10 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Re: yo to su pravi znalci...imaju komade u skoli ali zato imaju perfektni portal .... to ti je hrvatsko skolstvo...tjeraju te da ucis 17 razlicitih predmeta od kojih te mozda 2 zanimaju, i zajedno sa tih 15 predmeta te zatupljuju i sprecavaju ti specializiranje onog sto volis...been there, done that...al stisnez zube, posaljes ih na neko mjesto i kazes sam sebi: zavrsit cu ja to za par godina a onda idem po svom... |
| |
| Tagovi: 4ps2, evolution, pro, soccer, turnir |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Pro Evolution Soccer 5 turnir | Dži | Igre | 2 | 03-12-05 12:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:37.

ov

i kazes sam sebi: zavrsit cu ja to za par godina a onda idem po svom...