| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi za alfu u Croportal.net forumu; kao sto sam ti vec rekao ja nikad nisam vrijeđao tvoj klub pa bih postovao da ni ti ne vrijeđas ... |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,864
![]() | Re: za alfu Maddox, evo ispao si najpametniji (ozbiljno a ne ironično) Na kraju si pošteno rekao svoje, nisi nikog vređao. Full suport
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| |
| | #4 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: za alfu Pisem kuci propalo je! Cini mi se da ce pojedinci odvesti sve ovo u propast. Mozda sam pesimistican, ali sve mi vuce na to. Cak razmisljam da uzmem pauzu. Uzmimo svi pauzu i kada se ohladimo nakon 2 dana i o svemu ponovo razmislimo vratimo se ovdje i ponovo se prijateljski druzimo.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-04
Poruka: 1,058
![]() | Re: za alfu Citat:
__________________ Grunf:"tko gubi dobitak, dobija gubitak" | |
| |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-04-04
Poruka: 560
![]() | Re: za alfu Alfa, to sto si dobio titulu TOP-Uploadera, ne znaci da si uhvatio Boga za jaja, pa se tako i ponasaj! Koja su ovo sranja "Odi cuvaj magarce..."? Odi se doma zavuci mami pod suknju i dobro se isplaci, pa onda kad se smiris ponovno dodi!
__________________ It's El Pollo Diablo! The giant demon chicken of Puerto Pollo! |
| |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,864
![]() | Re: za alfu Citat:
Ajde, evo, alfe nema, Maddox još jedno Ajmo sada stati. Dok se još može
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje | |
| |
| | #9 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: za alfu Zao mi je decki sto ovo govorim, ali ja vam moram reci da cu vas napustiti jer ovo vise ne vodi nikamo. Mozda se za koji mjesec opet vidimo kada se i ako se sve ovo sredi. Ajde pozdrav i uzivajte!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| |
| Tagovi: alfu |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Instalacija PHP Nuke Portala | -Neno- | Tutoriali i Trikovi | 6 | 06-05-07 11:45 |
| Spajanje mobitela na internet preko GPRS usluge | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:26 |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:16.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje