| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Za koga će te glasovati na izborima? u Croportal.net forumu; Za koga će te vi glasovati na ovim izborima, ja nemam favorita ali mislim za HSLS, po svemu sudeći izgleda ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Za koga glasovati na ovim izborima? | |||
| HDZ | | 0 | 0% |
| SDP | | 0 | 0% |
| HSS | | 0 | 0% |
| HNS | | 0 | 0% |
| HSP | | 0 | 0% |
| HSLS | | 0 | 0% |
| Glasači: 0. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 15
Poruka: 360
![]() | Za koga će te glasovati na izborima? Za koga će te vi glasovati na ovim izborima, ja nemam favorita ali mislim za HSLS, po svemu sudeći izgleda da ce komunjare dobit, ajd da cujem mišljenje! ![]() Anketa ti je jako loša, ima premalo opcija. Ovo ćemo maknuti a ti otvori novu temu ako želiš ali sa puno boljom anketom. Tema je već bila, ali je uvijek aktualna.
__________________ The Star is back!!? Zadnji Uredio anthlon : 08-07-07 u 08:02. |
| |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Za koga će te glasovati na izborima? Neću glasovati za nikoga! Živim u Sloveniji i smatram da nemam pravo svojim glasom utjecati na sudbinu ljudi koji žive u Hrvatskoj. Tog prava sam se odrekao onog trena kad sam prešao granicu Hrvatske. Zadnji Uredio Dr Jekyll : 07-07-07 u 22:52. |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Za koga će te glasovati na izborima? Citat:
U pravu si!!!
__________________ Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." | |
| |
| Tagovi: glasovanje, izbori |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:36.

U pravu si!!!