| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Zagreb, Osjek, Vukovar .... sve vukojebina. u Croportal.net forumu; Kad ja čujem za hrvatsku na što ja prvo pomislim. Na more. Šta vam trebaju gradi kad si Zagreb i ... |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-05-08 Lokacija: Slovenija
Poruka: 2
![]() | Zagreb, Osjek, Vukovar .... sve vukojebina. Kad ja čujem za hrvatsku na što ja prvo pomislim. Na more. Šta vam trebaju gradi kad si Zagreb i svi gradi iz Salvonije. Šta češ tam raditi. Sva mestama kad nisu more su vukojebina. Svi ljudi pričaju, da je naljepše na moru. Zašto treba, da su gradi, kad nemaju mora. Za vas kad niste doma je to velik hendikep. Zagreb, Vukovar, Osješ. Ja neznam šta čem raditi ovamo. Gljedati monumente? Ovamo kad nema more je sve vukojebina. Ja nikad nebi došao ovamo. Raje idem na more. Zame je sve kad nema mora vukojebina. Slavonci, Zagrebčani ... ovamo ste popušili. Dalmacija je snažneja. Dalmacija je pravi isječak hrvatske. Dalmacije je Hvatska, ostale isječke ne rabite. |
| |
| | #2 (permalink) | |
| MrCina | Re: Zagreb, Osjek, Vukovar .... sve vukojebina. ![]() Citat:
![]() znaci i Slovenija ? ![]() Zadnji Uredio cina : 21-05-08 u 19:08. | |
| |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Zagreb, Osjek, Vukovar .... sve vukojebina. neću reći što mislim o tebi i tvom postu zbog pravila foruma ali nastavi i pokazati ću ti ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| |
| Tagovi: hrvatski gradi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:00.