| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Recycle Bin Raspravljate o temi Živo blato, Klanje ljudi... u Croportal.net forumu; i/ili Quick Sand, Witchcraft i Evil Dead jel ima netko da uploada il da stavi link? To su sve ... |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Živo blato, Klanje ljudi... ništ od toga sine, to je zabranjeni materijal, ne želim sjebat croportal jedino... možeš me molit preko pm ![]()
__________________ Ja sam privatizirao vaše džepove |
| |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Živo blato, Klanje ljudi... Šta je tu zabranjeno... pjesma ko i svaka druga... Za mene su cajke zabranjeni materijel pa nikom ništ..
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Živo blato, Klanje ljudi... pa veličanje ustaškog režima je zabranjeno btw. i pjesma sadrži eksplicitni seks ![]() hehe, kaj sve meni pada..., hoću reć, ako je bilo problema oko pavelića na ovom forumu onda čemu da ja stvaram probleme s ovom pjesmom ako ju ni ja sam baš previše ne simpatiziram
__________________ Ja sam privatizirao vaše džepove |
| |
| Tagovi: klanje ljudi, zivo blato |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:22.