| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi 11 razloga zašto steroidi ne rade u Sport forumu; Steroids Don't Work - Why Steroids Don't Work... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11 razloga zašto steroidi ne rade Nađoh jedan stariji znanstveni rad pa ću ga malo sažeti: "Dugotrajna uporaba anabolično-androgenih steroidi može uzrokovati promjene mehaničkih karakteristika vezivnog tkiva, što sportaša koji se odlučio za "prelaženje granice" postavlja u neugodan položaj, jer s time riskira mogućnost nastanka raznih ozljeda mekih tkiva (mišića, tetiva, ligamenata)...." Posebno je opasna kombinacija nedozvoljenih sredstava i kortikosteroida koji se daju kada problemi nastupe. Tada može doći do teških puknuća mišića. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: 11 razloga zašto steroidi ne rade ma kakvi steroidi to nista ne valja..zna se kako se kaze od steroida se pimpek smanji ![]()
__________________ klanjam vam se navijačice! samo tako dalje cure jer imate kvalitetu kad je u pitanju plesanje,nema vas niko na svijetu! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11 razloga zašto steroidi ne rade Ja sam čitao da kita ostane ista, a da se jaja smanje jer testisi gube funkciju proizvođača testosterona pa se smanje ko grožđice, tj. isuše se. Ste vidli onog hrvača Chrisa Benoita hrvača u WCW. Frajer je ubio ženu, a nakon toga dijete tako da ga je ugušio hrvačkim zahvatom. "Forenzičari" smatraju da mu se dogodio "Roid Rage" , tj. da je popizdio od anaboličkih steroida koje je uzimao. Kad je shvatio šta je napravio ubio se... Sjebane su te stvari u svakom pogledu...
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11 razloga zašto steroidi ne rade Osobno, smatram da Benoit nije puko zbog anabolika, nego drugih gluposti koje je uzimao. Obično takvi ljudi ne mogu psihički izdržati takav napor koji opterećenje pa su na kojekakvim drogama. Poznat mi je jedana nedavan slučaj, gdje je bodybuilder u Sloveniji umro od srčanog udara. Naravno da su svi napali odmah anabolike, jer nitko nije javno smio reći da je tip povezan s mafijom i da u njemu ima više heroina i kokaina, nego u pola bivše juge! Anabolici imaju svoje negativne strane, ali ne treba za sve što se dogodi njih optuživat. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11 razloga zašto steroidi ne rade Ma znam, ja sam samo reko ono o čem su liječnici nagađali. Sad nemam pojma dal su kaj otkrili obdukcijom. Bio je na tv-u onaj filmić sa Gregom Valentinom i o onom kaj si je on napravio. Uz njega su u dokumentarcu pričali i neki drugi bilderi. Jedan lik je nakon dugogodišnjeg uzimanja raznih steroida dobio tumor na jetri i mozgu i prikazali su još par takvih slučajeva. Definitivno se ne vrijedi ugrožavati život i budućnost zbog par godina dobrog izgleda...
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 11 razloga zašto steroidi ne rade Problem je u tome da puno njih misli "Ma neće se baš meni to dogoditi" ili "Ja imam uštimane doze" ili "Ja to dobro kontroliram". Jedina kontrola i garancija sigurnosti je tim nutricionista, farmaceuta i liječnika, koje vrhunski bodybuilderi imaju. To je ono što nigdje ne piše i što mladi dečki ne znaju. Vrhunski bodybuilderi u Americi jednom tjedno idu na ultrazvuk, daju krv i mokraću na analizu, itd. Ovdje niko živ ne ide liječniku, ali ne krivim ih, pošto je najčešće pitanje liječnika: "A šta će ti to?" ili "Zašto se time uopće baviš?". |
| | |
![]() |
| Tagovi: rade, razloga, steroidi, zas to |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:40.