| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Bicikl do 2.2k kuna u Sport forumu; Mislim kupiti bicikl do 2200kn ,neki malo kvalitetniji,koristit cu ga svaki dan,10-30km dnevno,ponekad malo po neasvaltiranim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-08-08
Poruka: 6
![]() | Mislim kupiti bicikl do 2200kn ,neki malo kvalitetniji,koristit cu ga svaki dan,10-30km dnevno,ponekad malo po neasvaltiranim putevima,zadnji amortizer ne dolazi u obzir,prvi pozeljan. Brand kao Wob,Head,Author,RockMachine... da ima kocnice, 24 il 27 brzina .Prvi put sam ovdje na forumu i nisam siguran dal sam stavio temu na pravi pf ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,273
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bicikl do 2.2k kuna Nadam se da se neces ljutiti i ako ja uletim sa pitanjem gdje naci neki full jeftini bike za ono par sto kuna. Ne trebaju mi neki divlji amtortizeri. Sluzi samo za prijevoz od točke A do točke B. Bez ikakve rekreacije
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Bicikl do 2.2k kuna hm, dobar i za malo para pokušajte sa oglasima
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Bicikl do 2.2k kuna evo dalje neznam izabrao sam 5 a trebam 1 ![]() koji? Bicikl Wob MTB 2670 M Ciklus • Katalog • AUTHOR 2008 • SOLUTION Ciklus • Katalog • WHEELER 2008 • PRO 900 Brdski bicikl cross-country - Bicikli Capriolo Bicikl za grad - Bicikli Capriolo |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Bicikl do 2.2k kuna Evo skoro sam i odlucio koji bajk cu kupit Bicikl Wob MTB 2670,26" 24 brzine, Shimano Deore LX 3399kn je cijena,al traje akcija pa sad dojde 2039kn.Ima ih jos u ducanu blizu mene.Htio bih da netko kaze oce li taj bajk biti dobar...Furat cu ga oko 20km dnevno i ponekad malo po neasvaltiram putevima ![]() Ako netko ima takav bajk,nek kaze jel ok il je za .Kriza je trenutno s lovom kod mene.Nisam trazio vrhunski bajk za 2k kn neg onak prosjecan... Tnx ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:52.

.

evo dalje neznam izabrao sam 5 a trebam 1