| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Biciklizam u Sport forumu; evo zanima me nešto o tome,pa ako ima kakvih iskustava,rešetajte. Kupio bi bajk do 2200 kuna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| 4nick8or | Biciklizam evo zanima me nešto o tome,pa ako ima kakvih iskustava,rešetajte. Kupio bi bajk do 2200 kuna pa ako možete što preporučiti?
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Biciklizam Kakva bicikla ti treba, mountainbike, city bike ili mozda sprinterica? Ako zelis mountainbike zelis li obican cista rama, ili s prednjim ili mozda s oba amortizera? Evo ja planiram uzeti mountainbike dva amortizera, i prednji i zadnji direktni, prednji disk, debela aluminijska rama, 24 brzine, 26 cola kotaci. Sve to za 2315kn
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Biciklizam Predpostavljam da si do sad već kupio bike pa ti više ne treba preporuka. Ja imam ktm i obožavam sjesti na njega i odvesti se negdje u nekakvu šumu ili tako nešto, još ako je malo blatno pa da me baca u zavoju, milina. Ništa profesionalno, čista rekreacija. Tako se malo ispušem i bolje se osjećam. Jel ima još tko ovdje da voli biciklizam?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Biciklizam Evo uzeo sam nesto bolji bajk: Radi se o Capriolo Lizard bajsi, opremljenoj prilicno dobro. (Slike nisu autnticne bas, budem ja postao jednom sliku svoje. Pa da! Ovi koji se malo bave rekreativno bajsama ili profesionalno mogu stavljat slike svojih peelana ovdje) 4900kn za nju, ali zato ide kuda ju zapeljes, jedino mi je bed bilo kada mi je pri 60kmh pukla zadnja guma. Da pokucam bicikla je ZAKON! Imam je vec cetri mjeseca mi se cini. Inace moj stil voznje ti je put na vise kilometara. Tako idemo biciklama od Rijeke do Medveje, pa s druge strane prema Grobniku itd. itd. Da nisi s Tenerifa isli bi se zajedno djirati. Ovako, jebiga ![]()
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Gamer Guru | Re: Biciklizam Citat:
Ajd kreni polako prema Rijeci, ja cu prema Slavonskom pa se nadjemo na pol puta!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Biciklizam Imam ja dosta rodbine u Rijeci pa možda na ljeto malo i dođem do vas. Isto nemam sliku jer sam nedavno starog prodao a uzeo ovog. Ova je sa službene stranice a sutra ću slikati svog pa stavim. Ovaj tvoj opako izgleda, stvarno ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| charolastra | Re: Biciklizam Citat:
.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Biciklizam Po ljeti na bajsu, po zimi na decka i tako se istrosis ![]()
| | |
![]() |
« Joga kao rekreacija
|
MTB Bike »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:59.

.
nisam sad u nekoj formi ali do proljeća ću sigurno nabit neku kondiciju