Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Biciklizam u Sport forumu; evo zanima me nešto o tome,pa ako ima kakvih iskustava,rešetajte. Kupio bi bajk do 2200 kuna ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-06-06, 18:02   #1 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh
Biciklizam

evo zanima me nešto o tome,pa ako ima kakvih iskustava,rešetajte.

Kupio bi bajk do 2200 kuna pa ako možete što preporučiti?
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-06, 00:26   #2 (permalink)
Gamer Guru

Datum registracije: 18-02-05
Godina: 18
Poruka: 1,753
daMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz masedaMassa se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa
Re: Biciklizam

Kakva bicikla ti treba, mountainbike, city bike ili mozda sprinterica? Ako zelis mountainbike zelis li obican cista rama, ili s prednjim ili mozda s oba amortizera?

Evo ja planiram uzeti mountainbike dva amortizera, i prednji i zadnji direktni, prednji disk, debela aluminijska rama, 24 brzine, 26 cola kotaci. Sve to za 2315kn

Volkswagen Club Croatia
Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku
daMassa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 20:48   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 18,491
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Predpostavljam da si do sad već kupio bike pa ti više ne treba preporuka. Ja imam ktm i obožavam sjesti na njega i odvesti se negdje u nekakvu šumu ili tako nešto, još ako je malo blatno pa da me baca u zavoju, milina. Ništa profesionalno, čista rekreacija. Tako se malo ispušem i bolje se osjećam. Jel ima još tko ovdje da voli biciklizam?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 21:03   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Ja isto... prije sam svako ljeta išla skroz do brda.. nekad sama nekad s prijateljicom.. jednom smo se odvozile skroz 17 km do jednog brda.. do tamo i nazad... obožavam vozit bicikl...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 21:07   #5 (permalink)
Gamer Guru

Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daMassa Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daMassa

Evo uzeo sam nesto bolji bajk:
Radi se o Capriolo Lizard bajsi, opremljenoj prilicno dobro. (Slike nisu autnticne bas, budem ja postao jednom sliku svoje. Pa da! Ovi koji se malo bave rekreativno bajsama ili profesionalno mogu stavljat slike svojih peelana ovdje)
4900kn za nju, ali zato ide kuda ju zapeljes, jedino mi je bed bilo kada mi je pri 60kmh pukla zadnja guma. Da pokucam bicikla je ZAKON! Imam je vec cetri mjeseca mi se cini.
Inace moj stil voznje ti je put na vise kilometara. Tako idemo biciklama od Rijeke do Medveje, pa s druge strane prema Grobniku itd. itd.
Da nisi s Tenerifa isli bi se zajedno djirati. Ovako, jebiga

Volkswagen Club Croatia
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 21:13   #6 (permalink)
Gamer Guru

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Ja isto... prije sam svako ljeta išla skroz do brda.. nekad sama nekad s prijateljicom.. jednom smo se odvozile skroz 17 km do jednog brda.. do tamo i nazad... obožavam vozit bicikl...
Wampice, obozavam te! Ajd kreni polako prema Rijeci, ja cu prema Slavonskom pa se nadjemo na pol puta!

Volkswagen Club Croatia
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 21:18   #7 (permalink)
charolastra

daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Imam ja dosta rodbine u Rijeci pa možda na ljeto malo i dođem do vas. Isto nemam sliku jer sam nedavno starog prodao a uzeo ovog. Ova je sa službene stranice a sutra ću slikati svog pa stavim. Ovaj tvoj opako izgleda, stvarno
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg UltraCross_48_anthrazit-tor.jpg (35.2 KB, 32 pogleda)

daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 21:20   #8 (permalink)
charolastra

Citat:
Pravi autor: daMassa Pogledaj Poruke
Wampice, obozavam te! Ajd kreni polako prema Rijeci, ja cu prema Slavonskom pa se nadjemo na pol puta!
A na pola puta Bjelovar .

daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 21:34   #9 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,326
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

MOže!! nisam sad u nekoj formi ali do proljeća ću sigurno nabit neku kondiciju
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-12-06, 21:43   #10 (permalink)
Gamer Guru

Po ljeti na bajsu, po zimi na decka i tako se istrosis

Volkswagen Club Croatia
daMassa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:59.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114