| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Bjelančevinski preparati - vrste i razlike u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Dr Jekyll Obadvoje su aminokiseline, ali imaju drugačiji učinak. Glutamin izgrađuje mišiće, dakle uzima se kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 442
![]() ![]() | Re: Bjelančevinski preparati - vrste i razlike Citat:
Ne znam da li sam dobro zapamtio, ali ne radi se o L-carnitinu već o L-creatine-u (ako postoji tako nešto??). | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bjelančevinski preparati - vrste i razlike Postoji i Creatin. On ima dvojaku ulogu - to je tvar koja služiu kao izvor energije, jako puno ga koriste sportaši raznih profila. On je ujedno jako osmotski aktivan, pa navlači vodu u mišiće. Bodybuilderi ga koriste baš iz toga razloga - time dobivaju na volumenu mišića. Taj efekt nestae čim ga prestaneš uzimat, nakon tjedan-dva. Moje osobno mišljenje o Creatinu je da je to čisto bacanje novca. Eventualno, ako želiš u mjesec - dva lijepo izgledat (za more itd), onda ga uzmeš i žestoko treniraš. No, rezultati su jako kratkotrajni! Creatin je stvorio jednog od najvećih nogometaša današnjice - Francesca Tottija. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 442
![]() ![]() | Re: Bjelančevinski preparati - vrste i razlike Citat:
thx | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-06-07 Godina: 22
Poruka: 27
![]() | Re: Bjelančevinski preparati - vrste i razlike Citat:
Nece od kreatina nista dobit nemoj mu punit glavu glupostima | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bjelančevinski preparati - vrste i razlike Vrlo rado! Dakle, Totti je kao klinac bio jako žgoljav i slab, ali je znao s loptom. Njegov otac je liječnik (kardiolog) i dobar je s dr. Agricolom, liječnikom u Juvetusu i možda najboljim liječnikom u svjetskom nogometu. U to vrijeme se počelo eksperimentirati s creatinom u nogometu (pošto daje puno energije i osmotski je aktivan) pa ga je Agricola počeo davati Tottiju. Rezultat je i danas vidljiv, a creatin je vjerovatno najrašireniji dodatak prehrani koji se daje nogometašima (makar postoji poveznica s nekim smrtnim slučajevima, ali ništa direktno). |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 11-06-07 Godina: 22
Poruka: 27
![]() | Re: Bjelančevinski preparati - vrste i razlike Citat:
nogometasi koriste efedru za energiju prije utakmica na koju je bio i maradona pozitivan, u zadnjih nekoliko godina sam primjetio da su nogometasi koristili decu (Stam,Davids) dobili suspenzije od 6mj ja mislim zbog dece | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bjelancevine, bjelancevinski preparati, preparati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:04.