| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Boli me guza!!! u Sport forumu; uzela sam sobni bicikl, ima par dana, i sic je toliko tvrd da ako izdržim pola sata na njemu, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 6
![]() | Boli me guza!!! uzela sam sobni bicikl, ima par dana, i sic je toliko tvrd da ako izdržim pola sata na njemu, to je uspjeh... sad me toliko boli guzica da jedva hodam... inače bi bez problema mogla voziti satima... ma ni 100 jastuka ne pomaže a ja se ponadala da je vožnja na bicu piece of cake ima li tko iskustva s tim, i kaj ste napravili po tom pitanju? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boli me guza!!! Probaj stavit ovakav sic ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,115
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boli me guza!!! ajoj boli te guza pa mogi ti ja malo izmasirat ![]() salim se, pa stavi vise jastuka ispod ili nesto jako mekano ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boli me guza!!! Vozi ga stojeći... šta baš moraš sjediti... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,840
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boli me guza!!! Kad se krene sa voznjom bicikle uvijek se nazulja guza. Al posto znamo da se klin klinom izbija, samo nastavi i nakon nekoliko voznji vise nece boljeti. edit: decki nemojte biti neozbiljni ![]()
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 421
![]() ![]() | Re: Boli me guza!!! Citat:
![]() ne žulja guza a i čuva zglobove
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boli me guza!!! Joooj, zajebavas ziher! ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,426
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Boli me guza!!! joj i meni će se to desit kad s bajsom krenem u proljetne šetnjice, uh, ali ništa, samo nastavljaš, proći će... ili ako baš ne možeš stavi na sic ručnik ili nešto mekano, tako je nama sa majušnim guzama ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:39.

a ja se ponadala da je vožnja na bicu piece of cake

boli te guza