| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Brdski Biciklizam u Sport forumu; ima li tu ikoga da se bavi s time rekreacijski ili profi...gdje se vozate, kolko se dugo vozite, kakav ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-01-06 Lokacija: Nova Gradiška
Poruka: 13
![]() | Brdski Biciklizam ima li tu ikoga da se bavi s time rekreacijski ili profi...gdje se vozate, kolko se dugo vozite, kakav bickli imate za to, najdraža disciplina...etc etc!
__________________ CHEERS |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ponekad s društvom odem, po šumi... nije baš brdo al... puno prepreka i svega, ima ponekih nizbrdica i onda nagli zavoj, ak ne uspiješ skrenit tres u ribnjak puno drveća pa je dosta opasno ak juriš... najveći izazov je bez kočnica, ma da nisam već dugo bio pa ne znam jel još uvijek isto... obožavam to ... Običan bicikl sa amortizerima po 1200 kn, ništa specijalno... Zabavno mi je to al ne idemo baš često...BTW dobrodošao na croportal
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews Zadnji Uredio Gogy : 21-01-06 u 17:07. |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | ma...kod mene u gradiški ima brdo na psunju, tj. napravljena je staza biciklistička, al malo se tko nađe da odemo gore,ja et vozim brdski 4 godine, imao sam padova, polomljenih bicikala, al et šta ćeš, sad si kupujem YETI ramu, marzocchi vilicu i ostale sitnice i dijelove pa si sastavljam novi bajk jer mi je stari vrisnuo! ![]()
__________________ CHEERS |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-01-06
Poruka: 19
![]() | Evo ja baš kupio novi bajk u srijedu: D CAPRINE Highlander tako je prekrasna. Ne znam jel si cuo za taj bajk, al je odlican, sve shimano deore na njemu. Vec sam prošo cjeli Zagreb, po bundeku i jarunu i za sad je dobar. Inače se vozim Dubrava-Jarun, a tu i tamo Sljeme. A ti Proximo? Vidim da si iz Nove Gradiške ima li kod vas kakvih staza? |
| | |
| | #5 (permalink) | |
![]() | Citat:
__________________ CHEERS | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() | Citat:
__________________ CHEERS | |
| | |
![]() |
| Tagovi: biciklizam, brdski |
« -
|
Ribolov »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:41.

puno drveća pa je dosta opasno ak juriš... najveći izazov je bez kočnica, ma da nisam već dugo bio pa ne znam jel još uvijek isto... obožavam to