| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi breakdance! u Sport forumu; sorry ako je vec bila ova tema, novi sam pa neznam ništa! zbog ovog sam se i najviše ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-02-08 Lokacija: Vukovar Godina: 21
Poruka: 4
![]() | breakdance! sorry ako je vec bila ova tema, novi sam pa neznam ništa! ![]() zbog ovog sam se i najviše prijavio. Htio bi pitati Dr Jekyll njegovo mišljenje o breakdanceu? Jel to dobro za tijelo, za održat neku formu, uglavnom kakav je vaš stav? Npr. neku prehranu za bboy ili još neke dodatne vježbe uz treninge brejka, baš me zanima? nadam se da nije preteško pitanje p.s. Vidim da se razumijete stvarno i svaka cast skidam kapu pa eto zanimam me samo! ![]() ako budem imao kakvih pitanja u vezi vježbanja, mršavljena, prehrane.... definitivno pitam vas ![]() eto toliko, unaprijed hvala na odgovoru! (valjda nisam nešto pogriješio da mi admin izbriše temu) ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: breakdance! Iskreno govoreći, o breakdanceu ne znam puno. Breakdance me nije previše zanimao pošto nije sport. Jedini moj kontakt s njim je bio da sam jednoj kolegici koja je bila prvakinja Hrvatske u breakdanceu napisao program vježbanja na teretani, malo radio s njom i složio joj prehranu. Tema je definitivno zanimljiva i ako netko ima iskustva može ih staviti tu. Ipak i to može biti oblik rekreacije. |
| | |
![]() |
« Kardio trening
|
Pomoć »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:06.

pa eto zanimam me samo!