Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Capoeira u Sport forumu; Capoeira i zdravlje Citat: Zahvaljujući mnogobrojnim kombinacijama u igri koje u sebi sadrže pokrete svih dijelova tijela, capoeira je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-07-07, 14:12   #1 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,231
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Capoeira

Capoeira i zdravlje

Citat:
Zahvaljujući mnogobrojnim kombinacijama u igri koje u sebi sadrže pokrete svih dijelova tijela, capoeira je svrstana u sam vrh vještina koja razvijaju tijelo u cjelini. Skladna i jaka tijela odlika su većine capoeirsta, kako muškaraca tako i žena.

Upravo iz svih tih razloga koje capoeira nudi, zastupljenost spolova je podjednaka te ne postoji dobna granica. Tko god je radoznalog duha, moći će moći pronaći nešto za sebe u capoeiri i uživati u vježbi, igri ili pjevanju.
ostatak teksta tu

ako nekog više zanima može pogledati ovdje

slay je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 14:24   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,539
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: Capoeira

Znači ti si fan Marca Dacascosa?
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 14:31   #3 (permalink)
Cobo

slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

Nisam, ali sad si me podsjetio na taj film

slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 15:19   #4 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,043
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

To mi je baš zanimljivo, i ja bi išla na to...
Wamp je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 15:31   #5 (permalink)
Cobo

Zadnji Uredio slay : 13-07-07 u 15:34.
slay je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 16:02   #6 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Poruka: 18,241
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Odlična stvar, nekad je bila strogo zabranjivana a danas je brazilski nacionalni sport

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 20:44   #7 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,103
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Poznajem ovog Nikolu Oreškovića
Što se tiče Capoeire...ne privlači me baš nešto....

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 22:15   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Poruka: 3,539
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Ova fighterska capoeira - Capoeira Regional - mi je još i zanimljiva, al Angola baš i ne!
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 22:54   #9 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Bezveze kao borilačka vještina. Inače kao rekreacija ništa posebno, ne treba se odlazit na njihove treninge da bi se postigao neki određeni cilj.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-11-07, 18:57   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-08-07
Godina: 18
Poruka: 6
Joza zgb se izdvaja iz mase

Ne bi se složio da je capoeira bezveze kao borilačka vještina.Bavim se capoeirom preko dve godine i smatram da nije uopće bezveze.Na capoeiri ojačaš puno više mišića nego sa nekim drugim borilačkim sportom.Kod nekih sportova su obvezni odlasci u teretanu,dok kod capoeire nisu.Npr,frend koji bilda u teretani vec duze vrijeme, nemre napravit ni 10 sklekova u stoju, dok ih ja napravim ko od šale.
Joza zgb je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: capoeira

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 22:47.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108