| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi gdje kupiti ovo? u Sport forumu; dakle, moje pitanje je gdje kupiti ovu stvarčicu sa slike tj. slika. razlog zasto sam stavila slike je taj što ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-02-08
Poruka: 2
![]() | ![]() ![]() dakle, moje pitanje je gdje kupiti ovu stvarčicu sa slike tj. slika. razlog zasto sam stavila slike je taj što ne znam čak ni kako se to zove, imam od billyja blanksa nekakav dvd ultimate bootcamp i stvarno je dobar, vježbe odlične, jedino mi ta spravica fali... pa eto... ako netko zna nešto, bila bi mu zahvalna da mi pomogne ![]() btw, nisam iz zg kao vjerojatno većina ovdje pa dali znate može li se to negdje naručit preko interneta, po kojoj cijeni, etc. hvala |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 04-02-08
Poruka: 2
![]() | Re: gdje kupiti ovo? Citat:
![]() 1) Isključi caps lock dok pišeš - to se smatra vikanjem, vikanje nekulturnim ponašanjem, a nekulturno ponašanje je dovoljan razlog za bann! 2) Ne psuj! To je isto razlog za bann! Zadnji Uredio Dr Jekyll : 04-02-08 u 16:29. | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,769
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: gdje kupiti ovo? Probaj Eurobike ili Turbosport. Mislim da sam u Eurobikeu vidio nešto takvo.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:42.