Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Rekreacija
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Rekreacija Raspravljate o temi Home-made oprema u Sport forumu; Zanimaju me podaci o spravama koje se nalaze u teretani. Imam opremu (pile, strojevi za savijanje itd.) pa bi sam ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-05-07, 01:08   #1 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Home-made oprema

Zanimaju me podaci o spravama koje se nalaze u teretani. Imam opremu (pile, strojevi za savijanje itd.) pa bi sam mogao napraviti benč, šipku sa zgibove i tako dalje. Zanimaju me mjere u centimetrima od onakvih kakve se nalaze u teretani (dužina, opseg, itd.), ako tko ima podatke ili sajt...
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 10:23   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,570
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar
Re: Home-made oprema

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Zanimaju me podaci o spravama koje se nalaze u teretani. Imam opremu (pile, strojevi za savijanje itd.) pa bi sam mogao napraviti benč, šipku sa zgibove i tako dalje. Zanimaju me mjere u centimetrima od onakvih kakve se nalaze u teretani (dužina, opseg, itd.), ako tko ima podatke ili sajt...
Mogu ti ja nbavit mjere, treba mi malo vremena, ali nije problem. Samo ne znam koliko ti se to isplati, pošto ti je najbitnija stvar kod toga uteg koji ćeš dodavat na šipku. Znači, prvo moraš otić tamo gdje ćeš nabavljat ploče, izmjerit širinu rupe u ploči, i po tome odredit širinu na dijelu šipke na koje dodaješ ploču. Sama dužina šipke nije toliko bitna, to dosta varira, dosta je bitnija težina šipke. Kod olimpijskog bencha, šipka je teška 20 - 25 kg, jer se pretpostavlja da ćeš dodavat velike težine. Težine šipke ispod 15kg definitivno ti ne bi prporučio, jer će šipka biti prekratka, nesigurna za čučanj, bench, dead-lift i pretanka, pa nećeš imat dobro "ležanje" šipke u šakama.
Pogledat ću dimenzije na teretani na kojoj ja vježbam pa ti javim!
Dr Jekyll je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 10:26   #3 (permalink)
ice
Banned

ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Zanima me najviše šipka za zgibove, ona zakrivljena pri krajevima i benč šipka. Utege mogu cementirat, nije problem, ali mislim da bi mi bolje bilo nabavit ploče nego se zaje*avat. Hvala.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 18:05   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Što se tiče šipke za bench, dugačka je 215 cm, teška 18 kg, a opseg na dijelu za ruke je 10 cm. Ta šipka je u redu, ali bi ja volio da je 1 cm veći opseg, grip bi bio bolji.
Što se tiče šipke za zgib, opseg je isto 9 cm, a isto bi volio da ima malo veći opseg.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 18:41   #5 (permalink)
ice
Banned

Hvala, evo ti r+. Reci mi još ako znaš od kojeg je materijala ta šipka (da postignem željenu težinu) i koliko je centimetara od kraja pa do valjka gdje je mjesto za utege, i koliko je opseg toga i opseg valjka.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 19:26   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Hvala, evo ti r+. Reci mi još ako znaš od kojeg je materijala ta šipka (da postignem željenu težinu) i koliko je centimetara od kraja pa do valjka gdje je mjesto za utege, i koliko je opseg toga i opseg valjka.
Dakle, onaj dio šipke, na koji ne idu ploče je dužine 140 cm. Sam valjak (na obje strane) je prilagođen pločama za tu šipku, tako da ti to neće pomoć. Šipka je željezna i pocinčana. Između valjka i dijela za ruke nalazi se štitni dio širine 5 cm, a opseg nisam mjerio. Kad budem opet išao, pogledat ću ti i to.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-05-07, 19:56   #7 (permalink)
ice
Banned

Hvala. Sad će se to brzo napravit.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-07-07, 14:31   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 03-12-06
Poruka: 3,189
manekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobarmanekenka je stvarno dobar

daj slike ice da vidimo majstora
manekenka je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: homemade, oprema

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111