| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Joga kao rekreacija u Sport forumu; ma nisu i ne uče svi vegetarijanstvu tj,ovi muški treneri koje ja znam nitko od njih ne prakticira ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Joga kao rekreacija ma nisu i ne uče svi vegetarijanstvu ![]() tj,ovi muški treneri koje ja znam nitko od njih ne prakticira vegetarijanstvo.a to da je mal omuških koji idu na yogu je istina zato jer,neznam zašto,ali ako tip ide na yogu ljudi ga proglase pederom,papkom i neznam ti ja čime,iako stvarno neznam zbog čega....a i šta se tiča box + yoga,šta se mene tiče super funkcionira zato jer se pomoću yoge uspiješ više kao usredotoit i kanalizirat taj udarac.ma ugl,imam sve riječi pohvale za yogu s time da naglasim da nisam ni vegetarijanka niti je moj trener/instruktor,ča god,pokušao ikad nametnuti ili uopće pričati,tj ispirati mozak.iskreno,kad sam bila tek počela s yogom mama mi je branila jer je isto zabrijala na to ispiranje mozga,ali neznam od kud ljudima ideja o tome jer kako sam već rekla moja su iskustva bila sve samo ne negativna.
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Joga kao rekreacija Iz ovoga što sam pročito, mislim da joga nije za mene - ja sam totalno hiperaktivan, ne mogu na miru sjedit 10 sekudi, a odjednom mislim na 1000 stvari. Što se tiče kanaliziranja udaraca, fokusiranja itd., ipak mislim da je tu ( u te meditativne svrhe) bolji tai-chi-chuan. Al neću 100% tvrdit pošto nemam iskustva s jogom. Živi bili pa vidjeli! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Joga kao rekreacija iskreno,po meni je bolji pilates.šta se tiče razlike yoga-pilates,jedina razlika je u tome šta je pilates dinamičniji i šta nema meditacije.i meni je yoga bila prestatična pa sam onda prešla na pilates,i imam sve same riječi hvale
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 442
![]() ![]() | Re: Joga kao rekreacija Citat:
![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Joga kao rekreacija u čemu se vidi napredak?
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Joga kao rekreacija to mi je gay
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
![]() |
| Tagovi: joga, rekreacija, sport |
« Plivanje
|
Biciklizam »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:49.