| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi kada početi s utezima? u Sport forumu; Naravno da jesu.Bodybuilding ili kako on hoće da mi to zovemo može jedino potaknuti na rast a ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: kada početi s utezima? Naravno da jesu.Bodybuilding ili kako on hoće da mi to zovemo može jedino potaknuti na rast a ne ga zaustaviti.Lol da je to istina onda bi teški bodybuilderi imali 130 cm visine ![]() Sve sam objasnio gore. ![]()
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” |
| |
| | #27 (permalink) | ||||
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kada početi s utezima? Citat:
Pa ako ne vjeruješ u znanost zašto ne živiš u špilji, zašto ideš liječniku kad si bolestan, zašto uzimaš dodatke prilikom vježbanja? Citat:
![]() Citat:
Citat:
I molim te, pokaži gdje sam ja to napisao da vježbanje s utezima zaustavlja rast???!!! Gdje, molim te!!?? Zadnji Uredio Dr Jekyll : 16-03-08 u 10:17. | ||||
| |
| | #28 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 748
![]() | Re: kada početi s utezima? Reko si da ce prije prestat rasti!!! znanstvena tvrdnja = dokaz!!!!!na to sam mislio drukcije,, mislio sam dokaz kao ljudi, a ne novine.. I sad pricas o dopingu.. nemoj,jer se misli na normalno dizanje bez dopinga itd... mislio sam hormoN rasta.. a ne hormoni ![]() |
| |
| | #29 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kada početi s utezima? Citat:
A što se tiče tvog mišjenja, složit ću se s onim što damfisk često citira, a rekao je prljavi Harry Calahan: "Mišljenje je kao šupak - svi ga imaju!". Što si ti mislio, to ja ne znam! Vidim samo ono što je napisano. Vi se tu dičite "normalnim" body buildingom bez dopinga. E pa imam jednu novost za tebe - body buildinga bez dopinga nema! I Schwarzenegger ga je koristio, i Šarčev i Coleman i hrvatski body builderi. Ne misliš vajda da su toliku mišićnu masu dobili jedući puretinu i posni sir??? Što misliš zašto nijednna sportska federacija (osim body builderskih) ne priznaje body buiding? Zadnji Uredio Dr Jekyll : 15-03-08 u 11:00. | |
| |
![]() |
| Tagovi: kada, poceti, utezima |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:39.