| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Kalijev piruvat u Sport forumu; ako ima netko,tko zna malo više o ovome?netko tko je koristio? kakvo je njegovo djelovanje,kako djeluje,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,454
![]() ![]() ![]() | Kalijev piruvat ako ima netko,tko zna malo više o ovome?netko tko je koristio? kakvo je njegovo djelovanje,kako djeluje,kakvi su rezultati...??
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950![]() klinka se klinkom izbija |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: potassium pyruvat GAZ d.o.o. ja sam cua za creatine-pyruvat Piruvat je visoko energetska molekula koja pomaže u smanjenju masnoće, a kako bi dotok energije u mišiće tijekom fizičke aktivnosti bio veći. L-Carnitine+Pyruvat i L-Carnitine+Pyruvat Zasto tebi to treba,da nabijas masu,snagu ili da nabijas snagu i skidas masnocu ili samo da skidas masnocu ? ja bi ti preporucia da rađe uzmes kreatin + l-karnitin ili glutamin + l-karnitin u kombinaciji svaki dan se pojavljuju ti neki novi spojevi na trzistu tako da neznam koliko ti je to pametno,za pocetak (ako si pocetnik sa dodatcima) kreatin/glutamin/l-karnitin su vec dovoljno provjereni i recimo 99% sigurni sa pravilnom upotrebom da ih mos bez straha konzumirat.
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kalijev piruvat Promijenio sam ime teme, jer mi se čini da ljudima bliži kalij, nego potassium! Inače, tu je najbitniji piruvat koji je strahovit izvor energije - osobno ga nikad nisam koristio! U spoju sa drugim tvarima i elementima postaje brže iskoristiv, sam spoj daje više energije itd. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-09-07 Lokacija: HR jug
Poruka: 1,454
![]() ![]() ![]() | Re: Kalijev piruvat ja sam to uzeo na savjet lika koji to prodaje! cilj mi je skinuti nekih cca 5kg sala i dobiti 2-3kg misica... ako znate neke kombinacije,koje bi bile bolje,molim da stavite..
__________________ ŠTO GA VIŠE LOME,TO GA VOLIM JAČE T1950![]() klinka se klinkom izbija |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:48.

T1950