| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Koe whey da uzmem? u Sport forumu; Juce sam saznao di ima za kupit te whey proteine.. bio sam tamo aliima dosta razlicitih proizvodjaca whey proteina.. a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-07-07 Godina: 14
Poruka: 14
![]() | Koe whey da uzmem? Juce sam saznao di ima za kupit te whey proteine.. bio sam tamo aliima dosta razlicitih proizvodjaca whey proteina.. a sada neznam koe da uzmem? ove koe sam gledao dodu 300kn. ako bi mi mogo ko reci koji su naj pa da bezvze ne bacam novac namjeravam kupit od cokolade jer sam cuo da je najbolji okus![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koe whey da uzmem? Ne znam jesi malo gledo druge teme po forumu al imaš dosta tema u kojima se spominju proteini pa malo pogledaj ![]() Proteini i aminokiseline Problem s proteinima... Pomoć oko proteina, da li da uzmem ove?
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 421
![]() ![]() | Re: Koe whey da uzmem? najbolji su bez ikakvog okusa. čim ima neki okus uglavnom to znači da je % proteina u napitku reduciran na uštrp UH -> što nikako ne želiš. uvijek pomiješaš s malo glukoze ili ti grožđanog šećera(imaš u DM za 10-kn 1/2kg), rastopiš u vodi i okus je skroz ok. miješanje s mlijekom također izbjegavaj pošto ono usporava apsorpciju proteina u mišiće (vrlo važno za 1. obrok nakon treninga)
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 782
![]() | Re: Koe whey da uzmem? A, cuj, tesko pitanje.. Uzmi koji ti je najpovoljniji. Isto tako i okus koji zelis, ne znam sta ovaj prica da uzmes bez okusa.. S glukozom se mijesa SAMO poslje trening kao PWM!! Ujutro mozes mjesat s mlijekom,al poslje treninga nikako ne! samo voda, i glukoza |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 421
![]() ![]() | Re: Koe whey da uzmem? OVAJ kaže da prije pogleda udio proteina i UH na etiketi. Koliko sam skužio iz iskustva svaki od pripravaka od određenog proizvođača ima i u nekom okusu i bez. A ovaj bez okusa uglavnom sadrži veći % proteina od onoga sa nekim okusom. To hoću reći. Najvažnije je naravno da ima čim veći udio proteina. Neka pogleda sastav i naravno cijenu
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 782
![]() | Re: Koe whey da uzmem? Citat:
Zadnji Uredio EXER20 : 11-03-08 u 17:31. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:56.