| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Koe whey da uzmem? u Sport forumu; I u cijelom tom tekstu još uvijek nema odgovora - koja je uloga dekstroze? A sad da vidimo koliko stvarno znaš, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |||||
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koe whey da uzmem? I u cijelom tom tekstu još uvijek nema odgovora - koja je uloga dekstroze? A sad da vidimo koliko stvarno znaš, ili si samo jedan od onih koji copy/paste-ju: Citat:
Koji pritisak? Kakav pritisak? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Očito ne znaju! I ne samo da ne znaju, nego pojma nemaju! Najjači anabolni hormon nije inzulin, nego hormon rasta! | |||||
| | |
| | #22 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 748
![]() | Re: Koe whey da uzmem? To sam copy pasto od milosa sarceva, nisam ni cito bas sve.. Ok ti se vise kuzis u te sitnice,al uglavnom on se vise kuzi u ostalo, i on je profesionalac, i zna sta radi, i svi bilderi tako rade, i to im donosi rezultate.. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koe whey da uzmem? To nisu sitnice, to je ljudska fiziologija koju body builderi iskrivljavaju dajući si godišnje kante hormona i drugih stimulansa. I sumnajm da se više kuži od mene u to, jer kad takvi kao on zaseru, pa dobiju srčani udar ili neku drugu boleštinu, onda dođu ovakvima kao što sam ja da ih krpamo! I mogu ti reći da su njihovi organizmi u tako usranom stanju da im se bojimo dat anesteziju. Miloš Šarčev je profesionalac, jedini s ovih prostora koji je nešto napravio. Ali ako hoćeš sušat njegove savjete, onda moraš znati o čemu govori. A treba uzeti u obzir i to da je Miloš Šarčev body builder, a ne diplomirani fiziolog. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 09-06-07 Godina: 21
Poruka: 748
![]() | Re: Koe whey da uzmem? Da. al on zna o cemu prica.. Ne ulazim ja u te sitnice neke, jer se ne kuzim u to.. AL uglavnom, poslje treninga brzi UH, i kad si na def i kad si na masi, samo ce ti dobro doci, neces se udebljat.. jer ces nadoknadit sto si izgubio s treningom |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koe whey da uzmem? Da, Miloš Šarčev zna što priča, to je točno. Ima i nekoliko diploma (iako nijedna nije Sveučillišna) koje to potvrđuju. Ali je problem da ljudi koji to čitaju ne razumiju o čemu se radi. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:12.