| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Masnoće u Sport forumu; Citat: Pravi autor: ice Pa trening ti se neće značajno promijeniti, jedino što ćeš trebat je isključit 3x tjedno trčanje. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 442
![]() ![]() | Re: Masnoće Citat:
Mislim da bi za to definitivno trebalo vježbati sa većim težinama, odnosno ići u teretanu. Ovako bez teretane dobijem samo definiciju. Citat:
Probat ću malo izvest varijacije na temu iako sam dosta ograničen s kretnjama dok ne saniram ozljedu. A i sve te vrste snage, eksplozivnosti i izdržljivosti samo rade dodatne komplikacije. Tko bi se tu više snašao... Imam onu knjigu Rosse Enamait-a koju si mi poslao još davno....![]() | ||
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Masnoće Citat:
| |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Masnoće Citat:
Sad ću se malo vratit na fizologiju. Kvalitetnim vježbanjem, zdravom prehranom i bez nedozvoljenih sredstava možeš u prosjeku dobivat oko 1.2 kg čiste mišićne mase. Vrlo vjerovatn ćeš na to (ma kako striktno pazio) dobit i nešto masnoće. Udio masnoće bit će puno veći ako izbaciš aerobni trening. Stoga dobro pazi što i kako radiš, jer prebrzo dobivanje mase znači uglavnom povećanje tjelesne masti! Što se tiče teretane, njena prednost je što možeš trenirat isti mišić iz puno više kutova, nego drugim oblicima vježbanja. Dakle, optimalna je za oblikovanje. Njome možeš povećat apsolutnu snagu puno više nego bodyweight vježbama, ali repetitivnu baš i ne. Najpametnije je kombinirat i jedno i drugo - odeš na teretanu, napraviš nešto bodyweight vježbi i onda se uhvatiš šipki i utega. | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Masnoće Jasno. Ja sam trčanje preporučio samo iz razloga da ima neki oblik gibanja gdje će moć pustit mozak na pašu, trčat iza neke zgodne cure itd. Više iz razloga psihe - da se opusti i da se ne zasiti onog bitnijeg dijela vježbanja. Nek malo trenira i srce i puća, da mu porastu kapaciteti za...![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: masnoca, masnoce, mast, prehrana, tjelesna masnoca, tjelesna mast |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:39.

Imam onu knjigu Rosse Enamait-a koju si mi poslao još davno....

itd. Više iz razloga psihe - da se opusti i da se ne zasiti onog bitnijeg dijela vježbanja. Nek malo trenira i srce i puća, da mu porastu kapaciteti za...