| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Noge: Kako ih dovesti u red? u Sport forumu; Pozdrrr svima skuzajte ako ovaj thread vec postoji, bacila san oko na brzinu... Dakle ruke i ramena su mi tip ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 13-06-08
Poruka: 26
![]() | Noge: Kako ih dovesti u red? Pozdrrr svima ![]() skuzajte ako ovaj thread vec postoji, bacila san oko na brzinu... Dakle ruke i ramena su mi tip top ;-)), stomak - ok, imala prije plocice, radicemo opet na tome mjesecima... A ono sto me zaista muci su noge tj bedra. Listovi su kako tako kuže se mišice :-) 1. se triba odreć janjetine za marendu (sta je tu cudno? takav mi je poso' :-)) a šta je br. 2.? Tj. kako najbolje početi. Trčanje / plivanje / čučnjevi? FALA! Zadnji Uredio tigri : 13-06-08 u 16:06. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-10-07 Godina: 22
Poruka: 340
![]() ![]() | Re: Noge: Kako ih dovesti u red? Citat:
Kada daš odgovore na ova pitanja bit će lakše. Zadnji Uredio rommel~ : 14-06-08 u 00:31. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,512
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Noge: Kako ih dovesti u red? Pa ja mislim da su zapravo skoro svim curama (neovisno o težini i visini) bedra najkritičniji dio. Pogotovo stražnji dio. Ja bih ti preporučila intenzivno rolanje (uz kombinaciju ostalog)
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 452
![]() ![]() | Re: Noge: Kako ih dovesti u red?
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: Noge: Kako ih dovesti u red? Wamp je u pravu. Ženama su bedra najkritičniji dio. Plus sto puno vozim - dakle puno sjedim, onda opet sjedim kad dođem na destinaciju x, y, z..., pa opet vozim ili kad iman vrimena čučim za kompjuterom i photo shopom... tako da sam skužila da sam zapostavila noge, i lakše mi je napravit 20 sklekova nego 10 čučnjeva. Samo zato jer nemam naviku radit čučnjeve. I sad bih htjela napravit neki plan vježbanja i pokušat se njega držat. No more excuses ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,769
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Noge: Kako ih dovesti u red? Kupi stan na desetom katu zgrade bez lifta. Ok, mislim da su vježbe u polučučnju najbolje za tvoj kritični dio... Probaj ovo jedna noga naprijed pod 90°, druga ispružena u nazad do jedno 80% maks. ekstenzije, pri čemu stojiš prednjom punim stopalom, stražnjom na prstima, bućice u rukama i tako radi čučnjeve. Otklonom tijela možeš malo mjenjati mišiće koje radiš.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() | Re: Noge: Kako ih dovesti u red? tnx Aris nasla sam nesto: tportal.hr kombinirat cu sve trcanje, konop, rolanje, cucnjeve, iskorak... i stepenice!!! znam di imaju dobre ![]() Ima ih milion (vani na otvorenom) Dobro danas cu ih prebrojat ;-)) |
| | |
![]() |
« Powerball
|
ravan trbuh »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:32.