| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Oprema za vježbanje - gdje i kako nabaviti? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: maxie Gdje bi se ovakva spravica dala nabaviti? U trgovinama sa sportskom opremom pitaj jel imaju šipku ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Par činjenica i teorija o snazi Ili možeš sam izraditi, ovisi o tebi. Evo ti link, možda ti bude od koristi: Celtic Kane .: Homemade pullup bar Ako namjeravaš kupiti onda bi ti najbolje odgovaralo nešto ovakvo: ![]() Uz šipku za zgibove imaš i stanicu za propuste, iako je možda malo skuplja nego normlana (možeš naći kvalitetan 70 $) i provijeri da može izdržat određenu težinu. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,539
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Par činjenica i teorija o snazi Trebalo bi biti u Intersportu (Mercator) i Turbo sportu. Imali su i više modela prije, sad trenutno ne znam kako je, ali u Intersportu bi trebali imat. Ako nemaju u Zg, odvezi se do Brežica, ali prije provjeri na internetu da se ne voziš bezveze. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 414
![]() ![]() | Re: Par činjenica i teorija o snazi Citat:
Zapravo su to i jedina mjesta koja sam već posjetio... U Intersportu nisam pronašao ništa slično (osim ako ne drže negdje na skladištu - nisam imao koga pitati pošto su ogromne gužve poradi ljetnih popusta), u Magmi imaju samo jedan vrlo jednostavan model koji mi se i nije nešto svidio-130 kn. Ne znam za Hervis u City Centru... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Oprema za vježbanje - gdje i kako nabaviti? Pogledaj i to! Možda bi u Hervisu moglo bit. Ma najjednostavnije je da malo pogledaš po internetu, moglo bise dogodit da u asortimanu postoji, ali trenutno nema...! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Ova poruka je prva u ovoj temi, ali sam nešto zezno kod moderiranja pa je sad tu. Dr Jekyll Zadnji Uredio Dr Jekyll : 11-07-07 u 15:15. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: fitness, oprema za vjezbanje, teretana |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:45.

[/url]