| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Ozljede u sportu u Sport forumu; Dali ste se ikada ozljedili prilikom sportske aktivnosti, a niste znali što da uradite i kome da se javite? Da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ozljede u sportu Dali ste se ikada ozljedili prilikom sportske aktivnosti, a niste znali što da uradite i kome da se javite? Da li ste nastavili sa sportskim aktivnostima ili ste morali odustati? Što su liječnici rekli (ako ste ih posjetili)? Opišite svoja iskustva! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Ozljede u sportu Osim milijardu hematoma koje sam sakupio tijekom aktivnog bavljenja sportom (borilački)...najgore kaj mi se desilo je posjekotina na lijevom ristu zadobivena prilikom udarca protivnika u zube ![]() Ja dobio 6 šavova na ristu i mirovanje određeno vrijeme a on K.O i posjet zubaru radi ugradnje umjetnih zubiju ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,567
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ozljede u sportu Znači,ak neko na forumu opiše kak ga je neki manijak zvekno šakom i izbio mu gornji red zuba, možemo pretpostavit da je to taj sretnik? ![]() Zadnji Uredio Dr Jekyll : 10-05-07 u 20:53. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: Ozljede u sportu Ne...napisao sam na ristu ![]() Znači nogom...to se desilo na natjecanju.... Možda bi Kiki mogao znati tod dečka...on je u Dubravi trenirao ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Purger | Re: Ozljede u sportu Citat:
Nije ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ozljede, ozljede u sportu, sport |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:34.