| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Ozljede u sportu u Sport forumu; hvala na odgovoru otići ću čim nađem vremena... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #92 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,457
![]() | Re: Ozljede u sportu jucer sam slucajno prolazio pokraj Encianove trgovine i udjem unutra, te pitam koliko dodje Glukozamin... zena mi kaze 76kn mjesečna doza...750mg jedna kapsula... (60 kapsula)...i to mi se učini povoljnim te kupim... sad me zanima kad da uzimam kapsule u toku dana....(znam da se treba dnevno unjet 1500mg glukozamina)
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #94 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 1,457
![]() | Re: Ozljede u sportu trenutno ne idem u teretanu...onda cu uzimat 1500mg ![]() danas sam uzeo uz doručak i ručak po jednu... od sutra uzimam kao sto si ti rekao ![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love |
| | |
| | #95 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,702
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ozljede u sportu odlicna tema doktore srecom nisam ima neke ozbiljne ozljede samo lomove par kostiju i jedno 5-6 puta izvrnia skocne zglobove jer sam aktivno trenira kosarku nisam se dugo ozljedia,jedino mi se stvoria hidrom na livom zglobu(radi preforsiranosti,jebiga stvarno sam pretjera sa muscle up-ovima)ruke al sam to rijesia u doktorice vadila mi tekucinu pomocu igle i rekla da ce to jos par puta moze a i nemora stvorit,ali opet mi se stvorilo,nesmeta mi a vjerovatno cu ic opet to isisat sa iglom ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 10
![]() | Re: Ozljede u sportu Ja bih trebao pomoć ako je moguće. Evo, trebalo mi je 15 dana da se u potpunosti oporavim od istegnuća ligamenata na lijevom stopalu pa se nadam da se nisam ponovno ozlijedio. Jučer sam u papučama na betonskoj podlozi lagano nabijao loptu (dodavanje i zezancija) nekih pola sata. To je bilo u rano popodne i do kraja dana nisam osjećao apsolutno nikakve bolove. Jutros kad sam se probudio, osjetio sam bolove u peti na desnom stopalu. Činilo se kao bol od nekakvog blažeg udarca koja će proći kad malo "prohodam". Međutim, bol se nastavila, a na trenutke je bila toliko intenzivna da sam jednostavno morao sjesti. Ne mogu više točno procijeniti boli li tetiva ili područje oko pete, ali pročitavši na netu nešto više o tendonitisu Ahilove tetive, čini mi se da bi to moglo biti to. Savjeti? |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ozljede u sportu Ligamenti, ako su ozlijeđeni, definitivno se ne mogu oporavit u 15 dana. Ako se čovjek oporavi u tako kratkom roku, onda nije ni bilo ozljede ligamenata. Njima treba nekoliko tjedana da se oprave. Onu temu u kojoj si pročitao o Ahilovoj tetivi sam postavio da bi si ljudi sami pomogi, ako ti postupci opisani tamo ne pomažu, nemaš što čekati - idi fizijatru ili ortopedu! |
| | |
| | #99 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 10
![]() | Re: Ozljede u sportu Možda sam se krivo izrazio da sam se potpuno oporavio. Ligamenti zgloba stopala bili su istegnuti i 15 dana je sasvim dovoljno da se čovjek oporavi i vrati normalnim aktivnostima. Još uvijek nemam stopostotnu snagu i opseg pokreta u tom lijevom stopalu, ali normalno funkcioniram. A ovo se sad s tetivom dogodilo na DESNOM. Večeras mi je već bolje, bez nekih bolova. Nadam se da ću se i sutra tako probudit. :| |
| | |
![]() |
| Tagovi: ozljede, ozljede u sportu, sport |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:56.