| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Podizanje tjelesne mase ?! u Sport forumu; Koji preparat je dobar za podizanje tjelesne kilaze ?! Na netu sam naisao na Mass gainer Sredstvo za dobivanje teľine Mass ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 86
![]() | Podizanje tjelesne mase ?! Koji preparat je dobar za podizanje tjelesne kilaze ?! Na netu sam naisao na Mass gainer Sredstvo za dobivanje teľine Mass gainer, 1200g :: Sredstva za dobivanje teľine :: Dodaci prehrani Jel itko probao to? Ili, jel zna itko neki bolji ?! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: podizanje kilaze ?! Pa čuj... To sranje možeš kupit, ali muda ne možeš. Najbolje "sredstvo" (kako ti kažeš) je povećani unos hrane (zdrave, naravno) i regularno vježbanje. Mi ti možemo reći što i kako, što će zahtjevat dosta fizičkog napora i pravilne prehrane sa tvoje strane (jer koliko shvaćam cilj ti je dobit kvalitetnu mišičnu masu)... Ako tražiš magične pilule bolje ti je da odeš negdje drugdje. Zadnji Uredio ice : 03-08-07 u 00:20. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: podizanje kilaze ?! Ok. Ovaj mass gainer je anabolicko sranje koje ce ti sredit jaja garant (znaš šta kažu, da ti se od toga kurac smanji, je ali i jaja). I postoji mogućnost da ti uništi jetru, burbrege ili srce. A rezultirat će u bespotrebnoj hipertrofiji (koji ce ti kurac prazni mišići?). Ovo sranje nećeš kupiti,. Sutra ćemo (Jekyll i ja) ti reći opsežno što je najbolje ![]() Ovaj prepart na kojeg si link stavio je OTROV. Čim vidiš da negdje piše anabolic, anobol i sl. kloni se toga. Da se samo zaključit da ako ti neko sredstvo nabacuje masu da je to neka jebena kemija, osim recimo za kreatin koju nakuplja vodu u mišićima i trenutno je tu zadržava, a i kreatin je povezan uz neke smrtne slučajeve što znači i da kreatin nije zdravo uzimat. Zadnji Uredio ice : 03-08-07 u 00:44. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: podizanje kilaze ?! Citat:
Moj ti je savjet,a govorim iz vlatitog iskustva,bježi što dalje od preparata jer imaju previše nus pojava i posljedica po organizam i njegove funkcije....ono što sam siguran....trebaš redovito vježbati i koristiti određenu vrstu prehrane u nekim određenim količinama....a koja prehrana i u kojim količinama...to bih ti preporučio da potržiš u stručnim literaturama ili da se savjetuješ sa nekim tko zna.....a na preparate ne troši vrijeme jer posljedice možeš osjećati dugo nakon uzimanja...ja sam svoju masu doveo na 100 kg sa vrlo malo trbuha i to zato što dvije godine nisam toliko aktivan u trenunzima kao prije...Savjet: ako kreneš u pojačanu prehranu, ne radi to bez paralelnog vježbanja jer bi jednog dana moglo izbjeći kontroli...a to se jednom i meni desilo pa sam se namučio da vratim situaciju (kilažu) pod konrolu....![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() | Re: podizanje kilaze ?! Hvala na savjetu u vezi preparata. I pretpostavljao sam da ne moze taj nacin bit zdrav za organizam! Visok sam 183, i 79 kg (proslo ljeto sam imao 85 kg). Kako se racuna postotak tjelesne masti ?! p.s. zelio bi se vratiti barem na tu kilazu od proslog ljeta, jer sam se tada najbolje osjecao. sad se vec osjecam slabo. a najgore od svega je sto sam tu kilazu izgubio u licu, nogama, rukama... dok je trbuh jednako velik kao i sa vecom kilazom! |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: podizanje kilaze ?! Pa gledaj... Što trebaš raditi je jesti više nego ikad, i intenzivno trenirat. Trebaš pojest otprilije 350 kalorija dnevno više nego spržiš. 5-6 obroka dnevno. Jest dosta kompleksnih ugljikohidrata (smeđa riža, voće, povrće, malomasni jogurti, orasi, zob i tako dalje) jest dosta proteina (obavezno nakon treninga... Najbolji izvori proteina su ti bijeljanci od jaja (nemoj jest žumanjak) piletina i puretna, morskra riba...), vitamina i minerala moraš dovoljno uzimat, čak i mast ima svoje mjesto ali u najmanjim količinama... Jedi puno, ali nemoj se natrpat tako da ti dođe volja da se izvališ na krevet. Jedi dovoljno dosta, kad osijetiš onu granici da ti tijelo kaže dosta. Tu prestani, a nemoj nastavit jer ćeš se pretrpat i neće bit dobro. Što se tiče treninga, to je jako bitno. Nesmiješ se bavit nikakvim aerobnim aktivnostima! Aerobne aktivnosti prže 75% masti i 25% mišića dok se vježba. Znači sa aerobnim aktivnostima nećeš moć ili ćeš imat jako spori rast mišićne mase. Znači treba ukinuti aerobne aktivnosti! Aerobne aktivnosti su aktivnosti niskog intenziteta ne duže vrijeme (kao jogging, hodanje i slične lagane aktivnosti) - nisu dobre za tebe! Ono na što bi se trebao bazirati je intenzitet (to je filozofija mog treninga, ono što nije intenzivno uopće ne radim, jedino možda kao zagrijavanje i dok mi je dan odmora, ali ti isključi sve što nije intenzivno). Znači sastavit ćemo ti program u kojem ćeš imat viježbanje sa otporom (npr. dizanje utega) i vježbanja kao što su šprintanja. Razvit će ti se maksimalna snaga, kondicija, izdržljivost, eksplozivnost i brzina. Isto, trebat ćeš uzimat suplemetne vitamina i minerala jer su jako bitne osoboma koje se bave intenzivnim aktivnostima, recimio ja koristim centravit i zasad je dobro. Sad bi ti rado izbacio jedan intezivni plan, ali neznam kakve su tvoje sposbnosti pa... Volio bih da mi odgovoriš na slijedeća pitanja... Koliko sklekova možeš napraviti? Jesi li ikad imao ili imaš ikakve probleme i bolove u koljenima? Jesi li išao u teretanu i kakvi su ti rezultati tamo? jeli možeš i koliko možeš zgibova napravit? Budeš se zdravo pridržavao ovoga što ćemo ti reći, za 3-4 mjeseca ćeš dobit otprilike 6 kilograma funkcionalne mišićne mase, a istovremeno spržit nepotrebnu mast (tj. stomak će malo opast). Zadnji Uredio ice : 03-08-07 u 15:08. |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Re: podizanje kilaze ?! Citat:
Gle, nisam nikad isao u teretanu. Uglavnom dok sam vjezbao, sam vjezbao sam doma. Imam utege od 6 kg svaki, to su zapravo bucice (kako ih vec zovu), radio sam sklekove, cucnjeve, trbusnjake i neke varijante sa tim utezima. Zgibove nisam radio. A sto se tice bolova, imam ja i sad bolove u ledjima, osobito u donjem dijelu, u vratu, koljena nakon cucnjeva... a sklekove sam mogao napravit 40-45 (dok sam vjezbao). Sad ne vjerujem da bi mogao vise od 20-ak. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: prehrana, tezina, tjelesna masa, vjezbanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:15.

Moj ti je savjet,a govorim iz vlatitog iskustva,bježi što dalje od preparata jer imaju previše nus pojava i posljedica po organizam i njegove funkcije....ono što sam siguran....trebaš redovito vježbati i koristiti određenu vrstu prehrane u nekim određenim količinama....a koja prehrana i u kojim količinama...to bih ti preporučio da potržiš u stručnim literaturama ili da se savjetuješ sa nekim tko zna.....a na preparate ne troši vrijeme jer posljedice možeš osjećati dugo nakon uzimanja...ja sam svoju masu doveo na 100 kg sa vrlo malo trbuha i to zato što dvije godine nisam toliko aktivan u trenunzima kao prije...Savjet: ako kreneš u pojačanu prehranu, ne radi to bez paralelnog vježbanja jer bi jednog dana moglo izbjeći kontroli...a to se jednom i meni desilo pa sam se namučio da vratim situaciju (kilažu) pod konrolu....