| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Rekreacija Raspravljate o temi Podizanje tjelesne mase ?! u Sport forumu; Neznam za slatkiše... To ti neće pomoć. Ako budeš uzimao slatkiše prije treninga krvni tlak će ti se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 88
![]() | Re: Podizanje kilaže ?! Citat:
i naravno "bogat" rucak uz meso na gradelama, i pire krumpir i salatu, ili ribu na žalu, sa rizotom od skampa.... tako slasno, a opet misim da nije stetno ?*! | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Podizanje kilaže ?! Mozes za dorucak jest banane,jabuke,pahuljice,med,mlijeko,jaje(bjelanjak)... Medjuobrok neku bananu,jabuku,jogurt... Rucak piletinu,puretinu,rizu,tjesteninu,salate,krumpir,ribu... Medjuobrok neko voce,sendvic,sir... Vecera svjezi posni sir,sendvic,jogurt,hrenovke,jaja(omlet,na oko)... Naravno neces sve to jest za veceru ili dorucak vec samo nesto od tog ![]()
__________________ Osijek! |
| | |
| | #27 (permalink) | |
![]() | Re: podizanje kilaze ?! OK, kao prvo hvala na savjetima. I sorry na nekim necitljivim postovima nocas, razlozi su brojni. Ovako... manje-vise sam skuzio sto trebam i kako trebam radit/jesti. Znaci, bitno je imati sto vise obroka. Bolje je 5-6 manjih, nego 1-2 veca na dan ?! Sto se tice samih vjezbi ? Jel moguce to izvesti samo doma, ili bi trebao kombinirati doma-vani (park, ili sl.) Citat:
Zaboravio sam ti sinoc odgovoriti... Radim u uredu, sjedim za stolom i laptopom poprilican dio dana! Ove bolove sto osjecam u vratu i glavi i gornjem dijelu ledja... mislim da je to od sjedenja i kompjutera! A ovo sa boli u donjem dijelu ledja, ponekad koljena... to nije cesto, ali me nekad samo "presjece". Uglavnom kad legnem na krevet, onako ravno (bez jastuka), prodje nakon par minuta! To je to za sad ![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) | ||
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Podizanje kilaže ?! Citat:
Citat:
Većina ljudi "plače" (ne kažem da i ti) na bolove u donjim leđima, ali nitko ne želi vježbati! | ||
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: podizanje kilaze ?! Citat:
Ako si bivši akoholičar, izbaci sve akoholno iz kuće, nemoj čak ni slatkiše ili kolače koji sadrže akohol imat u kući, izbjegavaj to. Nemoj pit nikakav akohol sve dok ne budeš sam u sebe siguran da ti jedna čašica ili noć pijanstva neće uzrokovat povratak na "stare staze". Akohola se teško riješit, ali brzo se ponovno navikne! Što se bolova tiče, malo me brinu ovi bolovi u leđima i kojenima. Savjetovao bi ti da odeš liječniku prije nego se uhvatiš ikakvog programa za razvoj snage! Razvoj snage podrazumijeva djelovanje velikih sila na zgobove i tu stvar bi trebalo riješit, tj. iskristalizirat o čemu se radi. Još jedna bitna stvar o kojoj će ti ovisit prehrana je stanje tvoje jetre! To je dosta bitno, jer ako si imao masne promjene na jetri ili cirozu (ili još imaš) hrana bi trebala biti lagana, bez previše masnoća sve dok se jetra ne vrati u normalu. Dakle, drago mi je da si odlučio ozbiljno poradit na sebi. Ali da bi krenuo kako treba, moraš znati točno u kakvom stanju i za što ti je sposoban organizam! Odi liječniku opće prakse, reci da se želiš početi baviti sportom i da imaš te bolove pa su ti u nekom kubu (slaži ako moraš) reki da treba vidjeti razlog bolova i stanje jetre. Ako te liječnik ne shvati ozbiljno, pošalji ga u pm i odi drugome! Nakon toga ćemo ti moć konkretno reć što je dobro za tebe, a što nije,tj. prilagodit intenzitete i najbolje te savjetovat! P.S. nauči kuhat i pripremat hranu, ne moraš bit Stevo Karapandža, al to je dobro znat. P.S.2 Zaboravio si napisat vrlo bitan podatak - koliko godina imaš? Zadnji Uredio Dr Jekyll : 04-08-07 u 13:37. | |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() | Re: podizanje kilaze ?! Imam 22 godine! A sto se tice jetre i zeludca... pa imam problema s tim! Cesto mi se "dize zeludac", neka mucnina i stezanje u zeludcu. Kaze doktor - mozda kiselina, ili slaba probava... pa mi je dao Target plus. A koljena mi "puckaju" kod cucnjeva. Ledja bole kod jacih napora - utega i sl. Toliko za sad... |
| | |
![]() |
| Tagovi: prehrana, tezina, tjelesna masa, vjezbanje |
« breakdance!
|
Veslanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:09.